TürkNet Düşük internet hızı

VDSL uyumlu modem.

Kurulumda da sıkıntı yok. Telefon prizinin içinde portlara kırmızı ve beyaz bağlı sadece ama zaten onların bağlı olması gerek dediler.

Çok enteresan. Yani şu an 2 ihtimal mevcut. Ya hat yoğunluğundan ötürü ilgili şirket hızınızı düşük verip bahane uyduruyor ya da gerçekten kurulum sıkıntılı olduğundan böyle yapıyor. Bazı kurulum ekipleri gerçekten de tecrübesiz kendi tecrübelerimden biliyorum. Bence bir arıza kaydı daha bırakıp durumu izah edin. Teknik servis evinizdeki kuruluma baksın. Ancak ISS'niz bu hızı kendisi düşürüyorsa ona yapabilecek bir şey yok maalesef. Zaten böyle bir şeyi yapsa bile yapıyorum demez. Böyle kullanıcı hatası gibi bahanelerin arkasına sığınıp geçiştirir. Bu da ihtimal dahilinde.

Çok enteresan. Yani şu an 2 ihtimal mevcut. Ya hat yoğunluğundan ötürü ilgili şirket hızınızı düşük verip bahane uyduruyor ya da gerçekten kurulum sıkıntılı olduğundan böyle yapıyor. Bazı kurulum ekipleri gerçekten de tecrübesiz kendi tecrübelerimden biliyorum. Bence bir arıza kaydı daha bırakıp durumu izah edin. Teknik servis evinizdeki kuruluma baksın. Ancak ISS'niz bu hızı kendisi düşürüyorsa ona yapabilecek bir şey yok maalesef. Zaten böyle bir şeyi yapsa bile yapıyorum demez. Böyle kullanıcı hatası gibi bahanelerin arkasına sığınıp geçiştirir. Bu da ihtimal dahilinde.

Hattınızın maks hızı 4 diyorlar fakat yapa altyapısında yani 100 Mbps'e kadar olan VDSL tarifeye geçirdiklerinde 7 8 Mbps oluyordu. Başka temiz bir hatta geçiremezler mi?

Hattınızın maks hızı 4 diyorlar fakat yapa altyapısında yani 100 Mbps'e kadar olan VDSL tarifeye geçirdiklerinde 7 8 Mbps oluyordu. Başka temiz bir hatta geçiremezler mi?

Türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları başladı sanırım. Benim de ilk önce alabildiğim hız normalde 12Mbps iken 5Mbps'e kadar düştü. Daha sonra altyapı çalışması bitti. Ben de hemen paket yükselttim. Şu anda net değerlerim download 77832MBPs upload 4822MBPS gözüküyor.

Türkiye genelinde altyapı yenileme çalışmaları başladı sanırım benim de ilk önce alabildiğim hız normalde 12Mbps iken 5Mbps'e kadar düştü daha sonra altyapı çalışması bitti bende hemen paket yükselttim şu anda net değerlerim download 77832MBPs upload 4822MBPS gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200309-011542.png
    Screenshot_20200309-011542.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 57
Benim yapa altyapim yok. Santrale uzaklik 1762m diyor ama kuzenim alt katimizda onun 160 200 m falan diyor. Nasıl oluyor acaba? Ve o bizden daha hizli internet aliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı