nirvana08
Hectopat
Daha fazla
2 Hafta öncesine kadar sorunsuz 47-48 Mbps download 3.70 falan da upload hızı aldığım hattım 2 haftadır 35 Mbps download 3 Mbps uploadı geçmiyor. Türk Telekom'un upload hızları arttırmasından sonra da 6 Mbps'ye sabitlediler uploadı. Benim paketim 50'ye 4 paketi yani uploadın da 8 Mbps olması lazımdı. Destek kaydı açtım 1 haftadır açık bugün TT'den bir eleman gelip dışardan bir şeyler yaptı 10 dakika falan internet gitti geldi yine aynı değerler değişen hiçbir şey yok.
Arkadaşlar sizden isteğim şu anlayan arkadaşlar bakabilir mi, eğer modem değerlerimde sıkıntı varsa benden kaynaklıysa sıkıntı yok ama TürkNet kasıtlı yapıyorsa bunu başka ISS'ye geçiş talebinde bulunacağım hemen bugün. 35 Mbps kullanmak istesem zaten 10 TL fark vermem üstüne paketimi yükselttirmem değil mi?
Arkadaşlar sizden isteğim şu anlayan arkadaşlar bakabilir mi, eğer modem değerlerimde sıkıntı varsa benden kaynaklıysa sıkıntı yok ama TürkNet kasıtlı yapıyorsa bunu başka ISS'ye geçiş talebinde bulunacağım hemen bugün. 35 Mbps kullanmak istesem zaten 10 TL fark vermem üstüne paketimi yükselttirmem değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör: