TürkNet hızı kasıtlı mı düşürüyor?

nirvana08

Hectopat
Daha fazla  
2 Hafta öncesine kadar sorunsuz 47-48 Mbps download 3.70 falan da upload hızı aldığım hattım 2 haftadır 35 Mbps download 3 Mbps uploadı geçmiyor. Türk Telekom'un upload hızları arttırmasından sonra da 6 Mbps'ye sabitlediler uploadı. Benim paketim 50'ye 4 paketi yani uploadın da 8 Mbps olması lazımdı. Destek kaydı açtım 1 haftadır açık bugün TT'den bir eleman gelip dışardan bir şeyler yaptı 10 dakika falan internet gitti geldi yine aynı değerler değişen hiçbir şey yok.
Arkadaşlar sizden isteğim şu anlayan arkadaşlar bakabilir mi, eğer modem değerlerimde sıkıntı varsa benden kaynaklıysa sıkıntı yok ama TürkNet kasıtlı yapıyorsa bunu başka ISS'ye geçiş talebinde bulunacağım hemen bugün. 35 Mbps kullanmak istesem zaten 10 TL fark vermem üstüne paketimi yükselttirmem değil mi?

altyapı.png
hat değer.png
trknet paket.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta önceye kadar aldığım hız 47-48 mbps ayrıca altyapı sorgulamasını da ekledim. Yani 50 kaldırıyor hat. 2 haftada hattın 35 e düşmesi pek mümkün değil sanırım.
Ve 35 mbps 75 tl ye alınabiliyor zaten ben 4 aydır kullanıyorum ve ondan önce de kullanıyordum bu altyapıyı yeni değil yani.

Hocam bölgede vdsl port yok adsl olarak 14 alabilirsiniz diyor doğal olarak extranette. Yani şu anda sıfırdan bağlatmak istersek vdsl port yok mahallede. O yüzden ordan bakamıyorum

Modemin içinde maksimum hız 37Mbps olarak görünüyor, siz 2 hafta önce 47-48 aldığınızı söylüyorsunuz sorgu yapınca 14 Mbps görünüyor yani nasıl bu kadar ilginç sonuçlar çıkar, garip gerçekten.

O adreste 14 çıkması normal çünkü VDSL portların hepsi doluymuş.
---
@nirvana08.
Hat değerlerin de şu anda normal. SNR değerlerin de yüksek. Modemini sıfırlayıp daha sonra oım'den bağlantıyı yenile der misin? %90 sorununu çözecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı