TürkNet internet problemi

ExodiusS

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2017
Mesajlar
473
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Taahhütüm bitince TürkNet'e geçtim. Pişman oldum. 2 haftadır internet yok hiç kullanamadım bile destek kaydı oluşturdum. 2 hafta boyunca 1 kere aradılar teknik servis ne zaman gelecek diye sordum bunun hakkında bilgim yok diye geçiştirdiler. Türk Telekom'a tekrar dönüş yapamıyorum 3 ay süresi var? Turkcell başvurdum hizmet veremiyorlar.
 
TürkNet ile sıkıntı yaşamayan nadir kişilerdenim herhalde umarım kısa zaman da çözüme kavuşur probleminiz.
Merhaba başka firmadan geçiş mi yaptınız yoksa direk satın mı aldınız?
 
"Taahhütüm bitince TürkNet'e geçtim " yazısından anladığım kadarıyla daha önce kullandığınız bir servis varmış. Direkt modem üzerinden kullanıcı adı şifre girip internete bağlanılabiliyor nerede sorun yaşadınız acaba? ayrıca kurulum mu istediniz?
 
Anladığım kadarıyla sorun yaşayanların çoğu başka firmadan geçiş yaptıktan sonra sorun yaşıyor. Yeni başvuru ile gelenlerin sorun yaşadığını nadir gördüm.
 
Sorunun şikayetvar sitesini yazarsan belki sorununu çözerler. Başka ISS'ye geçsende yine aynı sıkıntıları yaşayabilirsin. Hepsi beş para etmez.
 
Geçmiş olsun.Benim tam 34 gün boyunca bir dsl ışığını yakamamıştı türknet. İptal dilekçesi yolla bazen ilgileniyorlar iptal edicem diyince.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı