SeeCanMeWar
Decapat
Türknette böyle bir sorunum var, bu ne anlama geliyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
vdsl bulluşmuyor ne demekVAE'nin açık kapalı olması problem değil VAE Türk Telekom altyapısını kullanıp kullanmadığını belirtir o seçenek kapalı olması YAPA altyapısında olduğunu belirtir.
Buluşmama sorunu DSL ışığının sinyal almadığı anlamına gelir. Bunu TürkNete ilet senin yapabileceğin bir şey değil.
aynı modemle adsl yaptığımda internetime yavaş da olsa bağlanabiliyorumVAE'nin açık kapalı olması problem değil VAE Türk Telekom altyapısını kullanıp kullanmadığını belirtir o seçenek kapalı olması YAPA altyapısında olduğunu belirtir.
Buluşmama sorunu DSL ışığının sinyal almadığı anlamına gelir. Bunu TürkNete ilet senin yapabileceğin bir şey değil.
Onuda belirttim ama mesaj sonradan gitmiş nasıl olduysa, onu TürkNet'e ilet DSL ışığım yanmıyor diye veya internet ışığında yanmıyor olabilir. Yardım merkezi artık otomatik sorun buluyor tıkla oraya sorunu orda bulabilir. Ordan da destek kaydı aç 3 gün içinde sorununu çözerler YAPA altyapısında olduğun için işin daha da hızlı halledilir.vdsl bulluşmuyor ne demek
ADSL yaptığında bağlantı geliyorsa o zaman VDSL'e geçirin de tabii altyapınız varsa.vdsl bulluşmuyor ne demek
aynı modemle adsl yaptığımda internetime yavaş da olsa bağlanabiliyorum
vdls yaptığım zaman internet ışığım kırmızı yanıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.