TürkNet nasıl internet hızı artırılır?

Destroying

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
138
İyi günler, daha önceden de TürkNet'e hep yazdım ancak hep aynı cevabı verdiler. Aşağıdaki fotoğrafta gözüküyor, bana 35 Mbps download 3 Mbps upload alacaklarımı söylemişlerdi. Peki bu hızları arttırmamın hiç yolu yok mu? 5 Mbps upload 35 Mbps download gibi bir hız lazım bana.
 

Dosya Ekleri

  • net.PNG
    net.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 102
  • trnet.PNG
    trnet.PNG
    25,8 KB · Görüntüleme: 92
  • hıztest.PNG
    hıztest.PNG
    42,9 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
Hat zayıflaması çok fazla görünüyor. ankastreden modeme kadar gelen tesisatı kontrol edin. Ek varsa oksitlenme yapmış olabilir. Tesisatta ek yoksa port problemi olabilir. Bunun için sağlayıcınıza arıza kaydı açın. Ankastreye telekom saha ekibi geldiğinde porttan ölçüm yapmalarını isteyin. Aynı şekilde 16 Mbps civarı çıkarsa port değiştirmelerini saha ekibinden isteyin.
 
Hat zayıflaması çok fazla görünüyor. Ankastreden modeme kadar gelen tesisatı kontrol edin. Ek varsa oksitlenme yapmış olabilir. Tesisatta ek yoksa port problemi olabilir. Bunun için sağlayıcınıza arıza kaydı açın. Ankastreye Telekom saha ekibi geldiğinde porttan ölçüm yapmalarını isteyin. Aynı şekilde 16 Mbps civarı çıkarsa port değiştirmelerini saha ekibinden isteyin.

Ek var dediğiniz gibi kopuk vardı bende 2 metrelik bir ek yaptım.
 

Geri
Yukarı