Türknet Nasıldır ? (ping, indirme ve yükleme hızları)

Benim tek korkum geçiş aşamasında sürünmek. Bağlandı, bağlanacak, hat verilecek. Nisanda geçecektim sürünme korkumdan 1 yıl daha uzattım. Sıkıştırınca 55 liraya 75gb 16mbps aldım. Türk Telekom (TTnet) kullanıyorum.
 
Arkadaşlar 05.07.2017 günü sizede bi önceki cevabımda gösterdiğim gibi bir mesaj geldi ve bende bir sonraki günü bekledim sözleşmeyi kargoyla göndermek için neyse sözleşmeyi Salı günü kargoladım daha sonra annem aradı sabah 9-10 gibi interneti bağlamaya gelmişler çok şaşırdım ben daha kargoyu bile göndermemiştim aradım sordum bir yanlışlık olmasın diye sonra hattı bağlıyorlarmış fakat aktif etmiyorlarmış ama bence işlemlerin hızı gayet harikulade nazar değmesin bakalım ne olacak size tekrardan geri dönüş yapacağım..
 
Arkadaşlar adamlar gelip hattı onaylamışlar ben önceden bu evde Superonline ADSL kullanıyordum yani bizim eve çekilen kablo ADSL kabloydu eve bağlarken demişler ki ' Zaten kablo çekili tekrardan kutudan kablo çektirmeye gerek yok ' şimdi sorum şu olacak size bu kablo ile VDSL'i sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim kullanamadığımı farz edersek nasıl bir kablo çektirmem lazım hiç anlamıyorum işlerden. ( Bizim buradaki elektrikçiler biraz bilgisiz insanlar anlamıyorlar bu işlerden) yardımcı olursanız sevinirim.
 
20 gündür TürkNet kullanıyorum, ilk 15 gün iyiydi şuan ping vs herşey alt üst olmuş. Dün akşamdan beride internet yok . Muhtemelen değişeceğim .
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı