Türknet Nasıldır?

Ben mesela iş yerimde Türknet 35 MBPS'ye kadar paketi kullanıyorum. Altyapı sorgulamada 40 MBPS alabileceğim görünüyor ama Türknet bu hızı bana vermiyor, 16 MBPS veriyor.

Modemin arayüzüne girip DSL bilgilerinden DSL modülasyon türüne bakın VDSL2 ya da Multi Mode yazmıyorsa, ADSL veya türevleri yazıyorsa modem kurulumu yapılırken ADSL tanımlanmış olabilir. Kurulumu tekrardan yaparak VDSL2 seçili olduğundan emin olabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 1 sene kullandım. Herkes kötü diyordu ama aktif altyapimizdasiniz demişlerdi. Ben de kabul ettim söyledikleri hızı veriyorlar. Ama günün belli saatleri ping fazla oluyor. Onun dışında sorun olunca müşteri hizmetleri yok. Mesaj yöntemiyle şikayet iletebiliyorsun. Özetle altyapin iyiyse veya aktif altyapidaysan ben öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı