TürkNet nasıldır?

Turknet hem kotasiz hem ucuz hizmetleri de fena değil bulunduğunuz bölgeye göre altyapı çalışmaları nedeniyle bazen kesintiye uğrayabilir başka en ufak sıkıntısı yok gönül rahatligi ile tercih edebilirsiniz

Müşteri hizmetleri sizin için önemliyse kesinlikle önermiyorum. Bir sorun yaşadığınız zaman bakın en ufacık bir sorun olsun, inanılmaz zaman kaybediyorsunuz. Evet fiyatı uygun, avantajları da var fakat sizin sorununuzu çözmek için harcayacaginiz zaman ve emek değerliyse TürkNet asla önermem.
Benim altyapım sorunsuz güzel hız da alıyorum fakat online oyunlar için çok kötü bir iss. Yazılanların hepsi benim kendi yaşadığım deneyimlerim. Siz artılari eksileri düşünerek hareket edin.

1 aydır kullanıyorum. Asus ac 51 modem ile. İlk etapta 35 MB / 3 MB şeklinde kullanıyordum. Test sonuçlarım 36 37 MB / upload ise 3.6 3.7 olarak kullanıyordum. Tabi ki karşında canlı bir insan yok belgeleri yükleyip kurulma onaylandıktan sonra. Aşağıda sürecimi anlatan paylaşım var .

Son olarak 5 gün önce 20 TL fark ile hızımı 75 MB / 4 MB şeklinde güncelledim. Hız testim 72 / 5 MB değerleri görüyor. Memnunum şu an . Stabil ve sağlıklı şekilde kullanıyorum. Hangi hizmet olursa olsun tüm kurulum aşamasında sıkıntı yaşadım . Çeşitli sosyal medyadan destek alarak uğraşarak mutlu sona kavuşuyorsunuz malesef bu şekilde. Şu an fiyatı olsun aldığım hizmet olsun yazışmalı MH olsun memnunun. Pubg de paket loss yaşamıyorum . Ping im gece 50 altı oluyor onun dışında 53 52 arası değişiyor. Bir problem yaşamıyorum. Ama dediğim gibi ilk kurulum aşamasında büyük çabalarımla 5 6 gün bir sancılı dönem yaşadım. Herkes yaşar mı tabi kesin bir şey yok. Şu an nazar değmesin kaymak gibi 😉

Dosya Ekleri

• IMG_20200321_194006.jpg
    IMG_20200321_194006.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 44
1 aydır kullanıyorum. Asus ac 51 modem ile. İlk etapta 35 MB / 3 MB şeklinde kullanıyordum. Test sonuçlarım 36 37 MB / upload ise 3.6 3.7 olarak kullanıyordum. Tabi ki karşında canlı bir insan yok belgeleri yükleyip kurulma onaylandıktan sonra. Aşağıda sürecimi anlatan paylaşım var .

Son olarak 5 gün önce 20 TL fark ile hızımı 75 MB / 4 MB şeklinde güncelledim. Hız testim 72 / 5 MB değerleri görüyor. Memnunum şu an . Stabil ve sağlıklı şekilde kullanıyorum. Hangi hizmet olursa olsun tüm kurulum aşamasında sıkıntı yaşadım . Çeşitli sosyal medyadan destek alarak uğraşarak mutlu sona kavuşuyorsunuz malesef bu şekilde. Şu an fiyatı olsun aldığım hizmet olsun yazışmalı MH olsun memnunun. Pubg de paket loss yaşamıyorum . Ping im gece 50 altı oluyor onun dışında 53 52 arası değişiyor. Bir problem yaşamıyorum. Ama dediğim gibi ilk kurulum aşamasında büyük çabalarımla 5 6 gün bir sancılı dönem yaşadım. Herkes yaşar mı tabi kesin bir şey yok. Şu an nazar değmesin kaymak gibi 😉
Cod warzone oyununda packet loss yaşıyor musunuz peki?

Modem arayüzüne giriş yapın
Bakım kısmında genelde hat değerleriniz yazar hattınızda modeme gelebilecek Max hızı görebilirsiniz Benim hattım 94mbit e kadar destekliyormus fakat fiber değil
Süper online fiber var evde fiyatları rüya gibi olduğu için kapalı
Ben 35mbit kullanıyorum ilk başlarda biraz sıkıntılı oldu ama sonrasında gayet iyi oldu aşağıdaki resimde wifiden 1 oda uzaktan aldığım hız kablo ile 35 i geçiyor tabiki ama kablo ile kullanamiyoruz
Taahhut falan yok sevmez iseniz değiştirebilirsiniz
Birde aşağıdaki gibi bir şey var birini türknetli yaparsan spo da bulanan gibi her iki kişide 1 er ay bedava kullanılır
2 fatura ödeme yaptıktan sonra
Kaç arkadaş getirirsen o kadar ay bedava
Kolay gelsin

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim tarifesini kullanıyorum. AKN'siz, gerçek sınırsız, yüksek hızlı internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüşmesi var tarifede. Ayda 75.99 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=TAP34HA37BRK

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: TAP34HA37BRK

Bağlantı: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

Dosya Ekleri

• S00317-16215642.png
    S00317-16215642.png
    118 KB · Görüntüleme: 51
Kesinlikle öneririm. İş yerimde de Türknet kullanıyorum ve bugün sıkıntıdan patladım, ev için de başvuru yaptım. Abonelik için mail ile gerekli evrakları yolluyorlar, yaklaşık 8-10 sayfa bişey imzayalıp ücretsiz kargoya veriyorsun. Bi kaç güne bağlantı için TT saha ekibi geliyor. İş yerimin bulunduğu lokasyona kendi altyapıları olan YAPA geldi.
Screenshot_20200324-190506_Gallery.jpg

Kesinlikle öneririm. İş yerimde de Türknet kullanıyorum ve bugün sıkıntıdan patladım, ev için de başvuru yaptım. Abonelik için mail ile gerekli evrakları yolluyorlar, yaklaşık 8-10 sayfa bişey imzayalıp ücretsiz kargoya veriyorsun. Bi kaç güne bağlantı için TT saha ekibi geliyor. İş yerimin bulunduğu lokasyona kendi altyapıları olan YAPA geldi.Eki Görüntüle 519891
Pardon da o upload nedir 👏👏

Kastamonu'da öğrenciyim. Kaldığım evde TürkNet kullanıyorum. Taahhüt olmaması, her paketin aynı fiyat olması sebebiyle tercihimiz oldu. Başta sıkıntı yaşamış olsak da, 1,5 yıldır aktif olarak kullanıyoruz. Ortalama 55-75 Mbit değerlerini görüyoruz. Çok sıkıntı yaşadığımız söylenemez. Ülkemizde en uygun ve en performanslı pakete sahipler bence.

Altyapı bölgesindeyseniz mükemmel diyebilirim ama benim gibi altyapı mağduru iseniz tavsiye etmem. Türk Telekom denilen illetin yüzünden Türkiye’de internet hep sorun olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı