Türknet tam 23 gündür internetimi bağlamadı

Emirhan3351

Decapat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türknet tam 23 gündür internetimi bağlamadı. Fiber optik kabloyu kendim çekmeme rağmen yapacakları tek şey modemi bağlamak olan ve en fazla 10 dakikalık bir işlemi 23 gündür ertelemekteler. Aradığımda da tek söyledikleri 'ivedilikle çözülmesini gerektiğini iletiyoruz' oluyor. Vazgeçsem 23 gün beklememin sonucu boş olacak. Ne yapacağım hakkında çok kararsızım artık beklemekten sıkıldım tavsiyelerinizi ve sorun hakkında varsa çözümlerinizi bekliyorum.
 
TurkNet tam 23 gündür internetimi bağlamadı. Fiber optik kabloyu kendim çekmeme rağmen yapacakları tek şey modemi bağlamak olan ve en fazla 10 dakikalık bir işlemi 23 gündür ertelemekteler. Aradığımda da tek söyledikleri 'ivedilikle çözülmesini gerektiğini iletiyoruz' oluyor. Vazgeçsem 23 gün beklememin sonucu boş olacak. Ne yapacağım hakkında çok kararsızım artık beklemekten sıkıldım tavsiyelerinizi ve sorun hakkında varsa çözümlerinizi bekliyorum.

Ben Superonline bağlasın diye 4 ay internetsiz kaldım en sonunda TT fiber çektirdim gün içinde bağladılar :/
 
TurkNet Online işlemlere girip. Belgelerim-Belge yükle-Talep dilekçesinen dilekçeni yolla. Sana geri dönüş yaparlar. Derdini oradan anlat. Diğer türlü sallayıp duruyorlar.
 
Bize de aynı olay olmuştu, en sonunda eve bir eleman istedik 1 gün sonra gönderdiler fakat Türk Telekom'dan 2 genç gelmişti, yeni modem takıp bizim eksi modemi aldıktan sonra, interneti bağladılar ve sonra basıp gittiler.
 

Geri
Yukarı