TürkNet telefon hizmeti yok

Türk Telekom altyapı sahibi olduğu için portlar konusunda kendi borusunu kanunen öttürebiliyor çünkü anlaşma böyle. Anlatıyorum.
100 port var. Bunların 10 tanesi kalana kadar sırayla hizmet sağlayıcılara veriliyor. 10 tanesi kaldığında TT port var diyebiliyor çünkü kendi altyapısı fakat diğer firmalara vermiyor. Yedek port gibi düşünün onun hakkı olarak anlaşma sağlanmış.

Boş yere kurşun atmayın. Turknet iyi demiyorum veya savunmuyorum ama dolandırıcı da diyebilecek bir argüman sahibi değilsiniz.

Konu sahibine gelecek olursak 2 fatura kesiliyor çünkü ön ödemeli çalışıyor. Parasını ödeyip kullanıyorsunuz her taahhütsüz sistem gibi.
İlk 2 faturadan sonraki ay fatura bedeli yansımıyor, ücretsiz oluyor. Daha sonra normal döngü başlıyor.
Boş yere kurşun atmıyorum, kimseye de ispat etmek zorunda değilim. Kendi gözümle gördüm iş emirlerini. Boş yapmanın anlamı yok inan ki...
 
Siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz daha fazla uzatmak istemiyorum cidden. A veya B firması benim amcamın şirketi değil. Sade bir kullanıcıyım. Sana kanıt sundum, hala boş yapıyorsun.

Güzel kardeşim senin altyapında sorun vardır bulunduğun bölgede port yoktur vs vs bu konu uzar gider her TürkNet abone olan pişman olacak diye bir şey yok isteyen girer test eder beğenmezse çıkar gider yoluna bakar ben 3 yıllık aboneyim 1 gün sorun yaşamadım. Hatta önce Türk Telekom kullanıyordum. Türk Telekom beni ADSL mahkum etmişti. Sonra TürkNet ile tanıştım. Hat değerlerime baktılar ve VDSL kullanabileceğimi söylediler. Türk Telekom bana geçmişte sürekli 10 Mbps download olan bir paket veriyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp hızımı yükseltmenin bir yolu olup olmadığını sorduğumda altyapınız bunu destekliyor deyip beni yıllarca kandırdı TürkNet sayesinde VDSL ile tanıştım ve ucuza daha yüksek hızlarda internet kullanıyorum. Ayrıca abonelik işlemleri 2 3 gün içinde tamamlandı ben Türk Telekom hattımı kapattırmadan hat devir geçiş evraklarını TürkNet yolladım. Geçiş olduğu için hızlı oldu 3 günlük beklememin sebebide türktelekomdur. ADSL portundan VDSL portuna hattımı taşımaları 3 gün sürdü yapmamak için elinden gelen her şeyi yaptılar. Sen burada ne kadar TürkNet kötü dersen de ben çok memnunum.
 
Dostum, senin idrak etme yeteneğinde bir problem mi var? İlk başta attığım konuyu yavaşça oku. Ben sana "port yoktur, sorun vardır" gibi ihtimaller ile gelmiyorum. Koskoca Manisa'nın Türk Telekom Müdürü ile görüştüm ve burayı iyi dinle belki o konuyu tekrar okumadan saçma saçma yazabilirsin tekrar diye bunları yazacağım.
  • Hattı VDSL diye ADSL açıyorlar.
  • VDSL geçiş için telefon hattını 1 aydan daha uzun sürede yapıyorlar.
  • Telefon hattı geliyor boş port yok diyorlar.
  • Alt komşum yeni bir abonelik alıyor aynı firmadan 3 günde VDSL sahibi oluyor.
  • Bulunduğum bölge müstakil evler dolu.
  • Saha dolabı henüz yeni geldi ve bu civarda bırak VDSL'yi internet kullanacak kullanıcı neredeyse yok.
  • Türk Telekom'un getirmiş olduğu yeni saha dolabını ben kendim ziyaret ettim, Şikayet kaydımda fotoğrafı var sadece 4 adet VDSL portu aktif olarak kullanılıyor. Kalan yüzlercesi boş.
  • Telekom Bölge Müdürü ISS'lerden gelen iş emirlerini benim XDSL numaram ile aradı. Son talep ilk açtığım talep yani aylar önce. Alt kattaki komşum yeni abonelik için işlem başlatıp VDSL hattını kullanabildi. Ve dikkat et aynı firma.

    Ve artık şu at gözlüğünüzü çıkarın. Kimseyi bilmeden yargılamayın. Ben herkeste bu sorun var ya da olacak demiyorum. Bu tür sorunları en çok çıkaran firma diyorum. Benim sözleşmemde, imza attığım paket VDSL. Eski paketim ADSL diye ADSL açılıyor. VDSL hat için 10 takla atıyorlar. Ben bu işi gözlerimle gördüm, konuyu okumadan, anlamadan burada bana yazma. Ben TürkNet kötü, TürkNet kullanılmaz demiyorum. Elinin altında "TürkNet" internet var. Sadece arama motoruna "TürkNet VDSL diye ADSL" açtı yaz. Bak bakalım başka ISS'lerde bu sorunlar olmuşmu. Kaldı ki davayı ben kazandım ve kabullendiler.

    Yani o kadar saçma bir şekilde uzatıyorsun ki firmanın kabüllendiğini savunuyorsun.
 
Son düzenleme:
Başımıza geldiği için söylüyoruz. Boş boş konuşup firmaları karalama gibi bir amacım yok, olamaz da. Sadece şikayetvar üzerinden açılan port şikayet başlık sayılarına bakmanız yeterlidir. 2020'den sonra bu vakalar öyle bir arttı ki müşteri kaybediyorlar. Araştırmadan, bilmeden yorum yapmak doğru değil. Sorunsuz bir firma yok, ama yalan başka bir şey.

Hiç Türk Telekom kullanmadınız sanırım?
 
Hiç Türk Telekom kullanmadınız sanırım?
Tabii kullandım. Bir çok ISS'yi kullandım. Bu sorunlar neredeyse bütün firmalarda var. Ama dolandırıcılık başka bir şey. Bak sana bir olayı anlatayım. BTK şikayetimin detayı.
Bana diyor ki başka ISS'den de VDSL alamazsınız aynı gün başka ISS'den VDSL hattımla cevap yazıyorum. :)
 
Son düzenleme:
İlk ay bedava dediler başkasından geldiğimiz için
İlk tam faturadan sonraki ay ücretsiz. Hiçbir zaman ilk ay ücretsiz. Ayrıca ilk ay yarım olan faturanız sonraki ayın faturasına yansıtılır. Durduk yere 127 TL fatura gelmesi ise imkansız.
Hem de 1000 dakikalık sım kartını vermediler.
Böyle bir hizmet yok. Normal telefon hattı için 1000 dakika 1. kademe yurt dışı ülkeler dahil olmak üzere görüşme hakkı tanımlıyorlar.
 
İlk tam faturadan sonraki ay ücretsiz. Hiçbir zaman ilk ay ücretsiz. Ayrıca ilk ay yarım olan faturanız sonraki ayın faturasına yansıtılır. Durduk yere 127 TL fatura gelmesi ise imkansız.

Böyle bir hizmet yok. Normal telefon hattı için 1000 dakika 1. kademe yurt dışı ülkeler dahil olmak üzere görüşme hakkı tanımlıyorlar.
Tamam sağ olun.Benim bir sorum daha var.Arada bir internet kesiliyor.DSL ışığı yanıyor ama internet kesiliyor.Türknet eve gelmeye 100 tl istiyor.Ne yapayım bilemedim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı