TürkNet TP-Link TD-W9970 modemde düşük internet hızı

MonitorKafa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Yakın zamanda TürkNet'e geçiş yaptım ve 1 saat önce yaklaşık ID ve şifre ile modem kurulumunu yaptım fakat şu an 12-14 Mbps hız alıyorum. TürkNet altyapı testinde ise 43 Mbit'e kadar destekliyordu. Müşteri hizmetleri de bu hızı alacağımı teyit etmişti. Modem arayüzünde ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?

Modem modeli: TP-Link TD-W9970.

Son düzenleyen: Moderatör:
1602513905717.png

bundan mı bahsediyorsunuz?

Alabileceğin en yüksek hızı alıyorsun. Büyük ihtimalle bulunduğun yerde VDSL port bulunmadığı için seni ADSL porta vermişler.

Online işlemlere şifreni girip değişiklik yapabiliyorsun. ADSL bağlantısıysa VDSL talep et biraz kurcala hatırladığım kadarıyla vardı.

Müşteri hizmetlerine talebimi ilettim bakalım ne olacak. Yardımlarınız için teşekkürler.
Aldığım cevap:
İletmiş olduğunuz arıza kaydına istinaden hat değerlerinizi kontrol ettiğimde problemin giderildiğini ve şu an alt yapınızın desteklemiş olduğu 14 Mbps hızın modeminize ulaştığını görmekteyim. Keyifli kullanımlar dilerim
İyi günler.
Gerçekten çok komik. Adamlarla yaptığım sözleşmenin ilk sayfasında alabileceğim maximum hız 42Mbit olarak görünmekte. VDSL portla ilgili midir sorun? Ne yapmam gerek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı