Çözüldü TürkNet VDSL alamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Modeste

Kilopat
Önceki kullandığım internetin taahhütü bittiği için TürkNet'e başvuruda bulundum, dün teknik servis gelip evde kurulumu gerçekleştirdi ama VDSL olması gerekirken DSL portum ADSL. Aynı sokakta iki arkadaşım da var, onların hızı söz verilenin gibi ama benim hızım niye böyle anlamış değilim. Online işlemlerden yaptığım arıza kaydına dönüş yaptılar, aşağıya ne yazdıklarını bırakacağım. Merak ettiğim, bana verilen 35 Mbps VDSL baglantısına niye ulasamıyorum? Bu, yapacakları teknik destek sonrası düzelir mi?

Bu konularda pek bilgili sayılmam internet olsun modem olsun altyapı olsun anlayan biri varsa açıklayabilirse gerçekten çok güzel olur.

Ekran Alıntısı.PNG

sadasdasd.PNG

11.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben de VDSL diye aldım. İlk gün bir baktım adsl abonesi görünüyorum kayıt oluşturdum aynı gün paketi güncellediler vdsl ye geçip 33 mbps civarında hızları aldım. Türk Telekom alt yapısı kullanıyorum. Sorununuz düşük bir ihtimal bu durumla alakalı olabilir. Belki daireye gelen kabloda sıkıntı vardır. Sıkıntı olacağını sanmam yarın hallederler. Biraz da türk telekom ile iletişimsizliklerden kaynaklanıyor. Ben abone olurken interneti açtı. yanlış porta verilmiş. kayıt açtım ertesi gün doğru porta verildi. Ev telefonu hizmetini kullanacaktım. Bir baktım sinyal sesi gelmiyor. Kayıt açtım ertesi gün TT görevlisi aradı "Ev telefonu da mı kullanacaksın?" dedi. Yahu ben hizmeti almışım. Parayı ödüyorum. TürkNet de size paranızı ödüyor. Sen niye bir seferde benim bütün hizmetlerimi açmıyorsun. İlla söylemek mi lazım. İki kablo takacak. İş yapmaya eriniyorlar. Hasılı kelam yarın hallolur bence.
VAE kapsamında hizmet alıyorsanız 2 hafta içinde VDSL'e geçiriyorlar.

YAPA kapsamında hizmet alıyorsanız bu hızları kullanmak zorundasınız ve VDSL'e asla geçirmeyecekler.
dediğiniz şeylerden pek bişi anladığımı söyleyemem dediğim gibi pek bilgili değilim VAE veya YAPA dan kastınız ney
VAE kapsamında hizmet alıyorsanız 2 hafta içinde VDSL'e geçiriyorlar.

YAPA kapsamında hizmet alıyorsanız bu hızları kullanmak zorundasınız ve VDSL'e asla geçirmeyecekler.
bana iletişime geçtigimde 35 mpbs e kadar desteklediğini söylemişlerdi

Ben de VDSL diye aldım. İlk gün bir baktım adsl abonesi görünüyorum kayıt oluşturdum aynı gün paketi güncellediler vdsl ye geçip 33 mbps civarında hızları aldım. Türk Telekom alt yapısı kullanıyorum. Sorununuz düşük bir ihtimal bu durumla alakalı olabilir. Belki daireye gelen kabloda sıkıntı vardır. Sıkıntı olacağını sanmam yarın hallederler. Biraz da türk telekom ile iletişimsizliklerden kaynaklanıyor. Ben abone olurken interneti açtı. yanlış porta verilmiş. kayıt açtım ertesi gün doğru porta verildi. Ev telefonu hizmetini kullanacaktım. Bir baktım sinyal sesi gelmiyor. Kayıt açtım ertesi gün TT görevlisi aradı "Ev telefonu da mı kullanacaksın?" dedi. Yahu ben hizmeti almışım. Parayı ödüyorum. TürkNet de size paranızı ödüyor. Sen niye bir seferde benim bütün hizmetlerimi açmıyorsun. İlla söylemek mi lazım. İki kablo takacak. İş yapmaya eriniyorlar. Hasılı kelam yarın hallolur bence.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı