TürkNet vs Millenicom vs NetSpeed

MEVbaba61

Hectopat
Merhaba, benim Türk Telekom'dan kalma modemim var( vdls), altyapimda Türk Telekom ve Superonline var(100 Mbps). TürkNet'te şu sıralar çok kopma sorunu olduğunu, NetSpeed'de de modem kiralama ücreti ve kurulum ücreti olduğunu okudum. TürkNet, Millenicom, NetSpeed arasından hangisini önerirsiniz?

Sanırım VAE(Telekom altyapısı) şeklinde hizmet verecekler eğer alırsam. Dediğiniz şey 10 ₺'ye hız arttırma galiba. Büyük ihtimalle öyle yaparım.

Evet Telekom altyapısında hizmet veriyorlar. Dediğiniz doğru 10 TL farkla hız arttırma yapıyorlar fakat önce siteden altyapı desteğine bakın adresinizi girerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum.

Turkcell Superonline kullanıcısı olarak hiçbirini önermem. Sebebi aşağıda gayet açık ve net olarak gözüküyor. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. Ping değerleri gayet iyi ve stabil. Bir de upload hızına bakar mısın! Eğer alt yapısı varsa bence hiç düşünme.

Saygılarımla.

Eki Görüntüle 538594

Ne kadar ödüyorsunuz acaba?

TürkNet internet sağlama açısından iyi ama bağlatman bile şu koşullarda 20 günü bulur. Müşteri hizmetleri berbat problem yaşarsan çok geç çözülür bilgine.

Turkcell müşterisi olduğum için 149 TL ödüyorum. Bu hızlar için gayet makul bir fiyat. Özellikle upload hızımızın 20 Mbps olması tek kelime ile muhteşem. Sıkıntı yaşamaktansa biraz fazla verir keyfime bakarım.
@MEVbaba61

Hocam 1 Haziran'da uploadınızın tekrar 5'e düşeceğini biliyorsunuzdur umarım. Superonline fiber müşterilerine şu anda kıyak geçiyor ama geçici.

TürkNet'te aynı altyapıyı kullanıyor ama şikayetler çok fazla hele şu günlerde.

TürkNet'in müşteri hizmetleri ilişkilerinden dolayı bayağı şikayet görüyorum. NetSpeed kullandığım süre içerisinde benim tek kesintim 10 gün önce oldu. Toplamda 4 gün internet yoktu. O da binanın bulunduğu bütün sokakta kesinti olmuştu (ADSL/VDSL hattını kullanan bütün firmalarda oldu kesinti.). Müşteri hizmetlerini küçük nedenlerle ne zaman arasam en fazla 2 dakikada bağlandım, son dört günlük kesinti de dahil olmak üzere.
Benim bölgedeki durum sizin bölgenizde olabilir de olmayabilir de ama ben genel olarak memnunum.

TürkNet'in müşteri hizmetleri ilişkilerinden dolayı bayağı şikayet görüyorum. NetSpeed kullandığım süre içerisinde benim tek kesintim 10 gün önce oldu. Toplamda 4 gün internet yoktu. O da binanın bulunduğu bütün sokakta kesinti olmuştu (ADSL/VDSL hattını kullanan bütün firmalarda oldu kesinti.). Müşteri hizmetlerini küçük nedenlerle ne zaman arasam en fazla 2 dakikada bağlandım, son dört günlük kesinti de dahil olmak üzere.
Benim bölgedeki durum sizin bölgenizde olabilir de olmayabilir de ama ben genel olarak memnunum.

Ben de resimdeki paketi kullanırsam(VDSL) kurulum ücreti ve ek modem ücreti verecek miyim?
(Şu an modemim var VDSL destekli)

IMG_20200418_115837.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı