Merhaba, henüz yeni TürkNet bağlattım. Deneyimlerimi size aktarırsam bir ışık tutmuş olurum diye düşünüyorum.
1- Altınordu/Ordu ilçesinde yaşıyorum ve oturduğum apartmanda hız sorgulama itibariyle 75Mbit hıza kadar çıkabileceğim söylendi. İnandım ve işlemleri başlattım, sonrasında sözleşmeyi çıkartıp doldurdum ve mng kargo ile kargoladım. Akabinde ise 5 gün civarında bir süre içerisinde randevu aldılar ve aynı gün gelip internetimi 35Mbit tarife olarak bağladılar.
2- İlk hız testimden 33Mbit download / 6Mbit upload hızı alıyordum ve çok memnun kalmıştım. Sonrasında ise aynı gün içinde +10TL fark ile TürkNet Online İşlemlerden çok kolay bir şekilde bir üst pakete geçtim ve paketimi 75Mbit olarak güncelledim.
3- 75Mbit hıza yükselttikten sonra 71Mbit download / 8Mbit upload hızı almaya başladım. Çok memnun kaldım ve tüm işlemleri hızlı bir şekilde sonlandırdılar. Oyun indirirken 9000kbps indiriyor ve çok hızlı bir şekilde işlerimi tamamlayabiliyorum.
4- Ping ne alemde diye sorarsanız, sanıyorum ki TurkTelekom'un altyapısını kullandıkları için pek bir fark yok. CS:GO oyununda 55-75 ping arası ortalama 60ping gibi bir değerde oynuyorum ve cidden hızlı bir internet deneyimi yaşıyorum.
5- Eğer almayı düşünürseniz artı yanları cidden göz ardı edilemeyecek şekilde iyi ki fiber altyapım bulunmadığı için vdsl altyapıda bu değerler cidden beni mest etti. Artı yanlarını da hepimiz zaten biliyoruz ki bunlar taahhüt ve cayma bedelinin olmaması ve kolay bir şekilde paket değişikliği yapabilmemiz.
Bonus: Ayriyetten TurkTelekom ile de görüşmüştüm öğrenci tarifesi olarak 115TL gibi bir aylık ücret çıkartıp 12 ay taahhüt önerdiler. Fakat fikrimi şartları kabul ettikten 6 gün sonra değiştirdim ve sözleşmeyi imzalamadan geri çevirdim. İyi ki de çevirmiştim Türk Net yüzümü kara çıkartmadı.
Altyapıdan altyapıya alacağınız download ve upload hızları değişebilir o yüzden müşteri temsilcisi ile bu konuyu konuşmadan sonuca varmayın derim.
Küçük Resim paylaştım hızlarımı buradan görebilirsiniz.
Aylık ödemem gereken tutar ise 85.99TRY olarak faturalandı.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi forumlar...