TürkNet internet sorunu

Veenox

Kilopat
Bir süre önce Türknet'e başvuru yaptım, bugün de Türk Telekom'dan gelip bağlantımı yaptılar. Şu anda ağa bağlanabiliyorum fakat internet yok. Bu konularda nerdeyse hiç bilgim olmadığı için burada sormak istedim. Sorunu çözmek için ne yapabilirim? Kurulum ekipleri evime gelip sözleşmeleri almadılar daha, fakat Türk Telekom'dan gelen kişi modemin kablosunu bağladıktan sonra interneti kullanabileceğimi söylemişti. Çözüm önerileriniz varsa mutlu olurum :)

Modemin ustunde yanan ışıkların fotoğrafı

zyxel vmg8623-t50b
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır. Kurulumu yaptıktan sonra internete girebiliyor olmanız gerekir.

Modemde duvar bağlantısı yapılmamış gibi görünüyor. Benim bildiğim, TT ekipleri aşağıdaki ankastreye kadar kabloyu ayarlıyor, daha sonra Türknet anlaşmalı personel gelip daire bağlantısını ve şifre/kullanıcı ayarlarını yapması gerekiyor.

Tabi pandemide nasıl bilmiyorum.

Son düzenleme:
Modemin ustunde yanan ışıkların fotoğrafı

zyxel vmg8623-t50b

İnternet bağlantısı henüz aktif edilmemiş zaten sözleşmeyi de daha almadılar demişsiniz. Sözleşme ellerine ulaşmadan interneti aktif etmiyorlar. Size kullanıcı adı ve şifre içeren bir mesaj geldi mi modem kurulumu için ? Eğer bu da gelmedi ise henüz aboneliğiniz aktif edilmemiştir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı