Türknete geçiş sürecim

Port sorunu diyor Türk Telekom, Önceden bağlatmıştık. Askere gittim,geldim böyle diyorlar şaka gibi.
TürkNet geçmek istiyorum ama yapılacak bir çözüm var mıdır acaba hazır konusu dönüyorken yazmak istedim.
Türk telekomdan vdsl bağlatmanı daha sonra iss değiştirmeni öneririm.

Hocam bende 3 ay sonra TürkNet'e geçeceğimde internet taahhüdüm şubatın 20'sinde ve telefon (Ses Hizmeti) taahhüdüm ise şubatın 17'sinde bitiyor. Şimdi ben cezasız bir şekilde geçmek için şubatın 20'sinde mi yoksa sonrasında (21 şubat gibi) mı başvurmam gerekli?

Birde taahhütsüz kampanyasız internetin fiyatı 245 TL'yi buluyor geçiş sürecinde 245 TL yansır mı yoksa günlük kullanıma göre mi ücretlendirme yapılır? bunları merak ediyorum.

@MustlighTR

Tam olarak bölge verebilirmisiniz? hangi şehir/ilçe/mahallede böyle bir değer aldınız, bende seneye mart-nisan arası gibi geçiş yapacağım.

Son düzenleme:
Port sorunu diyor Türk Telekom, Önceden bağlatmıştık. Askere gittim,geldim böyle diyorlar şaka gibi.
TürkNet geçmek istiyorum ama yapılacak bir çözüm var mıdır acaba hazır konusu dönüyorken yazmak istedim.
Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum boş port yok diyorlar türknete geçemiyorum Türk Telekom da port açması çok zor gibi özellikle onlardan internet almayacağım için daha da zorlaşıyor yıl olmuş 2020 daha böyle sorunlarla uğraşıyoruz takipteyim veya konu aç

Hocam bende 3 ay sonra TürkNet'e geçeceğimde internet taahhüdüm şubatın 20'sinde ve telefon (Ses Hizmeti) taahhüdüm ise şubatın 17'sinde bitiyor. Şimdi ben cezasız bir şekilde geçmek için şubatın 20'sinde mi yoksa sonrasında (21 şubat gibi) mı başvurmam gerekli?

Birde taahhütsüz kampanyasız internetin fiyatı 245 TL'yi buluyor geçiş sürecinde 245 TL yansır mı yoksa günlük kullanıma göre mi ücretlendirme yapılır? bunları merak ediyorum.

@MustlighTR
Bilgim yok kusura bakma reyis bilgim olmadığından ne desem yalan.
Tam olarak bölge verebilirmisiniz? hangi şehir/ilçe/mahallede böyle bir değer aldınız, bende seneye mart-nisan arası gibi geçiş yapacağım.
Sakarya Karapürçek ilçesi cumhuriyet mahallesi sakarya caddesi ilçesinden alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı