TürkNet'e geçiş sürecim

Şöyle, Telekom bana 95 ₺ 24 Mbps verecekmiş, bağlantı da sıkıntım yok, çok memnundum ama neden daha ucuza daha iyi hiz alacakken Telekom'u seceyim düşüncesi de aklımı kurcalıyor.

Aynı mantıkla bende türknet'e geçtim sonuç hüsran, pazartesi Millenicom geçişlerini başlatacağım, milleni hakkında fazla kötü yorum görmedim. Kablonet altyapına bak varsa kesin geç en iyisi kablonet ve milleni demişlerdi konu açtığımda.
Bunu yazarken bile internetim koptu :(

Aynı mantıkla bende türknet'e geçtim sonuç hüsran, pazartesi Millenicom geçişlerini başlatacağım, milleni hakkında fazla kötü yorum görmedim. Kablonet altyapına bak varsa kesin geç en iyisi kablonet ve milleni demişlerdi konu açtığımda.
Bunu yazarken bile internetim koptu :(

Önerin için çok teşekkür ederim. Babami zor ikna ettim zaten ben uğraşamam internetle al Türk Telekom geç diyor. Bir Millenicom'a bakayım o zaman.

Önerin için çok teşekkür ederim. Babami zor ikna ettim zaten ben uğraşamam internetle al Türk Telekom geç diyor. Bir Millenicom'a bakayım o zaman.

En iyisini yaparsın.

Millenicom'un sitesine baktim. Emin değilim ama kurulum ve modem kiralama ücreti var mı? Ev telefonu fiyatlara dahil değil sanırım.Baktığım kampanya

kurulum ücreti var, başka operatörden geçiyorsan vermiyorsun. Modem kiralama ücreti var, telefon olayını bilmiyorum.
Güncelleme :
1587220164296.png

arıza kaydı açtığımdan 2 gün sonra iletişime geçildi, saha dolabında devre değişikliği yapmışlar, şu anda interneti kullanmaya başlayabildim, sorun birdaha karşıma çıkar mı bilmiyorum. Destek talebine bakmaları 2 gün sürdü ama sorunu halletmeleri hızlıydı.
Güncelleme: Uzun süre uğraştıktan sonra 21 Nisan'da stabil bağlantı sağlanabildi.

1588054426761.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı