TürkNet'e geçiş yapıyorum

Makaleler
2
An itibarıyla başvurumu yaptım, belgeleri gönderdim. Umarım memnun kalırım. Geçtiğim paket 100/4 Fiber paket ve 85TL fiyatı var.
Ne zaman internet aktif olacak merak ediyorum. Gelişmeleri paylaşacağım ve aktif olunca mevcut Superonline internetim ile kıyaslamasını yapacağım 😀

Şu an Superonline ile böyle bir hizmet alıyorum:

IMG_20201022_155739.jpg

Son düzenleme:
Ben de TT alt yapısı ile kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. 1 ay bedava kullanmak için benim kodumu kullanabilirsin. İkimiz de 1 ay bedava kullanırız.

Kodum KXT76KA17UAR :)

Benim aldığım internet.

Sorun yaşarsanız da takmayın kafanıza taahhüt yok çıkar geçersiniz Türk Telekom'a.
Türk Telekom da çok pahalı veriyor 😅

Evde SOL fiber, TT fiber ve Kablonet altyapısı var. Sorun yaşarsam herhalde Türk Telekom'un yüzüne bile bakmam 😀
Ben de TT alt yapısı ile kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. 1 ay bedava kullanmak için benim kodumu kullanabilirsin. İkimiz de 1 ay bedava kullanırız.

Kodum KXT76KA17UAR :)

Benim aldığım internet.

Başvuru esnasında 1 ay bedava kullanmak için başka bir kod kullandım. O yüzden maalesef bu kodu yazamayacağım.

Ek olarak 6Mbps Upload çok iyiymiş. Bana niye 4Mbps verecek bunlar ?

Türk Telekom da çok pahalı veriyor 😅

Evde SOL fiber, TT fiber ve Kablonet altyapısı var. Sorun yaşarsam herhalde Türk Telekom'un yüzüne bile bakmam 😀

Başvuru esnasında 1 ay bedava kullanmak için başka bir kod kullandım. O yüzden maalesef bu kodu yazamayacağım.

Ek olarak 6Mbps Upload çok iyiymiş. Bana niye 4Mbps verecek bunlar ?
Ben de 4 alıyordum. Ancak sonradan hattın kapasitesi arttı ve 6'ya çıktı. Şans meselesi. Belki senin de artar.

Bu Upload hızlarınız niye fazla onu çözemedim. Bana 4Mbps vereceklerini söylediler. Aslında bize 5Mbps bile yetmiyor ama yüksek Upload veren firma bulamadığım için mecburen kabul ettim.
Sormayı deneyebilirsin. TürkNet'teki müşteri temsilcileri açık cevaplar veriyor. Ben başvururken açıkça anlatmışlardı bana her şeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı