TürkNet'e geçmeli miyim?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ben Türk Telekom'a ayda 80 TL civarı veriyor ve 16 Mbps'ye kadar internet alıyorum. Tabii bana gelen download Speed 3-4 arası. Oyunlar belli bir internet kullanıyor ve oyuna girdiğimde oyunun kullandığı küçük internet dahi bütün interneti çökertiyor, aşağıdan tarayıcı açıp bir bilgi bakacağım bakamıyorum. Evde birisi Netflix izlediğinde kargaşa çıkıyor kim bu interneti çökertti diye. TürkNet 1-2 gün önce altyapımda port olmadığını vs söylemişti altyapı sorguladığımda şimdi altyapımın desteklediği en yüksek tahmini hız olarak 75 Mbps diyor. Sizce geçmeli miyim? 35 Mbps olan paketi alabiliyorum. Acaba 35 Mbps olan paketi aldığımda cidden 35 Mbps'ye yakın bir internet mi alacağım yoksa Türk Telekom gibi 16 deyip 3 mü verecekler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi deneyimlerimi söylüyorum amacım reklam yapmak değil ben netspeed öneririm. Hem müşteri hizmetleri var hem verdiği hizmetler güzel bence

Asla. 35 Mbit'e kadar NetSpeed. Üstünü istiyorsanız Millenicom. 80 küsür lira para verip muhatap bulamamak adamı deli eder. 1.5 sene kullandım. Alternatif arıyordum. NetSpeed'i bulduğum gibi geçtim. Para odaklı değil müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. 2 yıl oldu sorun yaşamadım. Sadece statik IP istediğim vakitler verilen IP'den kaynaklı ping problemi yaşadım 2 gün kadar. Ondan sonra IP adresim yenilendi ve eskisinden daha güzel oldu.

Asla. 35 Mbit'e kadar NetSpeed. Üstünü istiyorsanız Millenicom. 80 küsür lira para verip muhatap bulamamak adamı deli eder. 1.5 sene kullandım. Alternatif arıyordum. NetSpeed'i bulduğum gibi geçtim. Para odaklı değil müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. 2 yıl oldu sorun yaşamadım. Sadece statik IP istediğim vakitler verilen IP'den kaynaklı ping problemi yaşadım 2 gün kadar. Ondan sonra IP adresim yenilendi ve eskisinden daha güzel oldu.
hocam bu arada netspeed e dün 75 mbps paketi tekrardan geldi :)

Acaba 35 Mbps olan paketi aldığımda cidden 35 Mbps'ye yakın bir internet mi alacağım yoksa Türk Telekom gibi 16 deyip 3 mü verecekler?

Altyapıya bakıyor TürkNet, neyse onu verir ama müşteri hizmetleri sıkıntılı. Kablonet varsa kablo yoksa NetSpeed geç bu ikisi dışındakilere sakın bakma.

Bir kere TurkNet firmasını aradım o zamanlar ISS arıyorum. 1 kere soru sormak için aradım. Telefonu kapattım aynı hafta içinde 5 defa firma tarafından arandım. Gelip bağlayalım zaten bedava neden istemiyorsunuz diye trip atıyorlar ^^. Uzak git kendi iyiliğin için.

Bende Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. 76 Mpbs desteklediğini söylüyorlar. Umarım 75 Mpbs verebilirler.

Hocam statik IP istemenizin sebebi nedir ve Statik IP talep ettiğinizde sizden ekstra ücret talep ediyorlar mı?

hocam bu arada netspeed e dün 75 mbps paketi tekrardan geldi :)
Bu haberi duyduğuma çok sevindim. Geçmeyi düşünebilirim ama hattım 74 Mbit teorik destekliyor, 50 yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler bilgilendirme için :)

Hocam statik IP istemenizin sebebi nedir ve Statik IP talep ettiğinizde sizden ekstra ücret talep ediyorlar mı?
Statik IP'yi AKN kalktığı vakitler TT altyapısının leş olmasından dolayı, TT dahil bütün firmaların yaşadığı ping sorunlarının olduğu 3-4 ay boyunca kullandım. İlk başta 10 liraydı. En son 15 liraydı fakat 1.5 yıldır kullanmadım kullanmaya gerek duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı