TürkNet'ten memnun musunuz?

Ben 2018'den beri kullanıyorum TTNET ve s. Online'nin 10'da biri kadar bile arıza yazamadım bugüme kadar en fazla 3-5 tiket açmışımdır birkaç saate çözüyorlar tahahütsüz olması cabası tam söylenen hızı sağlıyor ayrıca hızda yavaşlama olırsa modemi kapatıp yavaşça 20'ye kadar sayıp tekrar açın normale dönüyor hız.
 
Dostum ben yeni geçtim ve mükemmel 35 Mbps download ve 6 Mbps upload alıyorum pingim 13-14 ve verdiğin fiyata göre aldığın hizmet mükemmel eğer sende TürkNet'e geçersen YXK62OG71USD bu kodu vererek hem sen hem ben bedava 1 ay internet kazanıyoruz yapmazsan da canın sağ olsun.
 
2019 Ocak ayından beri kullanıyorum. Gayet memnunum. Standart bir kullanıcı değilim, memnun olmasam 1 dakika bile durmazdım zaten. Neredeyse 2 sene olacak, sorun yaşayıp destek kaydı bile açma gereği duymadım bu süreçte. Altyapınız iyiyse son derece iyidir. Türk Telekom altapısı (VAE) ile kullanıyorum.

Gördüğüm kadarıyla siz aktif altyapıdasınız (YAPA). YAPA ile çok fazla sorun yaşayan var. YAPA'ya hiç bulaşmadan Millenicom öneririm. VAE altyapısında kaç Mbps hız alabileceğiniz yazıyor diğer sitelerde?

Herhalde bir tek sizin tanıdıklarınız yaşıyor problemi. Abim YAPA altyapısında ve 60 Mbit upload alıyor.
 
hayır kablo ile ilgili sıkıntı çıktı kablonun yüzünden olduğunu bilmiyoruk bayadır kullanmamıştık sıkıntı başvurma yapıyoruz sorununuz çözülüyor diye 2 ay beklettiler sonra arama geldi sorun sizden kaynaklı diye e eve gelin çözün bize ne dedik gelmediler kablonet kullan veya kal kendi internetinde gelen gideni aratır dostum
 
İyi akşamlar dilerim. Önümüzdeki ay TTNET ile sözleşmem sonunda bitiyor. Gerçekten çok şikayetim oldu bu firma adına. Gerek upload hızım gerek indirme hızım gerekse bilinmeyen nedenlerden ötürü internetimin kesilmesi... TürkNet web sayfası üzerinden altyapı sorgulaması yaptığımda resimdeki sonuçları aldım. Sizce iyi mi? Şu an (TTNET) ile en fazla 1.8 MB/S ile indirme işlemi yapabiliyorum. Upload ise çok sıkıntı 10 MB'lik dosya bile yüklerken internetim kesiliveriyor. Önerilerinizi bekliyorum hocam.

Eki Görüntüle 652903

Bende kaç aydır bakmaya çalışıyorum ama oturduğum
Yeri bulamıyorum
 
2 kere üye oldum türknete hızım fln gayet güzeldi. Ama durduk yere internet gitti 3 günde çözemediler sorunu. 1 sene sonra tekrar üye oldum aynı sorun yine oldu bende iptal ettirdim bedava verseler almam.
 
Dostum ben yeni geçtim ve mükemmel 35 Mbps download ve 6 Mbps upload alıyorum pingim 13-14 ve verdiğin fiyata göre aldığın hizmet mükemmel eğer sende TürkNet'e geçersen YXK62OG71USD bu kodu vererek hem sen hem ben bedava 1 ay internet kazanıyoruz yapmazsan da canın sağ olsun.
merhaba bende türknete geçmeyi planlıyorum 35 mbit olan pakete hangi oyunlarda o kadar ping alıyorsunuz warzone fortnite gibi oyunlarda mı yoksa tr serveri olan oyunlardamı
 

Geri
Yukarı