TUF Gaming A15 FA507RM iade edilmeli mi?

Hocam laptopu kullanıyorum dediğin şeylerin 1 tanesi bile doğru değil. Turbo Boost'u açsın açmasın zaten Armoury Crate fan hızı seçenekleri değişmediğinden işlemci ve ekran kartı hep aynı seviyede faan döndürüyor ve ekstra ısınıp daha hızlı fan çalıştırıp ömrü azaltıyor.
Benim kullandığım asus tuf laptopta o şekilde ya sende sorun var ya da özellikler farklı bende 3 fan modu mevcut ve hepsinin ayarına göre islemci hızı değişiyor.

Benim kullandığım asus tuf laptopta o şekilde ya sende sorun var ya da özellikler farklı bende 3 fan modu mevcut ve hepsinin ayarına göre islemci hızı değişiyor.
yok hocam zaten değişiyor onu inkar etmiyorum ama Turbo Boost'u açıp kapatmak bunu etkilemiyor. Turbo Boost dediğim oradaki Turbo yazan şey değil, işlemcinin GHz'ini arttıran şey.

Bu fiyata 3060'lı ROG yok ki

Isıyı Turbo açıkken elbette hissediyorum 95 derece normal değil. Kapalıyken hissetmiyorum ama işlemcinin Turbo'sunu kapatacaksak niye o kadar para ödüyoruz ki? ROG serilerine bakmanı tavsiye ederim.

ROG serisinde de aynı sorun var dostum kullanıyorum. Bence ASUS'ta genel olarak sorun var.

ROG serisinde de aynı sorun var dostum kullanıyorum. Bence ASUS'ta genel olarak sorun var.
Bence sorun tamamen işlemcide. Performans vermek için aşırı güçlü şekilde çalışıyor ama ısınınca mecbur olarak frekans kesiyor. ASUS hakkında sürekli olumsuz yorum yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ben çok memnunum bu konu dışında siz neden olumsuz düşünüyorsunuz?

Bence sorun tamamen işlemcide. Performans vermek için aşırı güçlü şekilde çalışıyor ama ısınınca mecbur olarak frekans kesiyor. ASUS hakkında sürekli olumsuz yorum yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ben çok memnunum bu konu dışında siz neden olumsuz düşünüyorsunuz?

O kadar çok sorun yaşadım ki anlatamam. Neyse en sonunda alıştım derken touchpad bozuldu durduk yere. Kendi kendine sekmeler arasında geçiyor, ekranı büyütüyor, imleç oradan oraya ışınlanıyor. Video açınca çalışmıyor falan. Touchpadi devre dışı bırakınca bu sorunlar olmuyor. Servise tekrar götüreceğim ama şu an veresim yok.

O kadar çok sorun yaşadım ki anlatamam. Neyse en sonunda alıştım derken touchpad bozuldu durduk yere. Kendi kendine sekmeler arasında geçiyor, ekranı büyütüyor, imleç oradan oraya ışınlanıyor. Video açınca çalışmıyor falan. Touchpadi devre dışı bırakınca bu sorunlar olmuyor. Servise tekrar götüreceğim ama şu an veresim yok.
Benim de touchpad bir ara algılamamaya başlamıştı şimdi hiçbir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı