Tulpar T5 V21.4 vs V21.2.2

Sizin öneriniz nedir? 3 sene sonra 2070 çöp olacaksa.

Ben çöp olacak demedim. Ancak 2070 le ve en az 1 TB ile 3 sene sonra oyun oynamaya devam edebilirsiniz diyorum. Şu anda iyi bir oyun 150 GB'a akdar çıkıyor, sen bu bilgisayara hiç uygulama kurmayacağım mısın? Doldu biel 512 GB


Monster da alaminyum magnezyum kullanıyor. Yani kasaları aynı, ayrıca Monster bundan daha ince ayrıca 4 fan çıkışlı bir bilgisayar. Ayrıca işlemcideki soğutma da cabası.
 
2060 değil 3060 verelim:D


V22.1 alın hocam V21 serisi şu an alınmaz.
GF65 Thin fırın gibi ısınıyor.
 
GF65 Thin fırın gibi ısınıyor.

Zaten önermek için atmadım, 15 bine 2060'lı MSI atın mesajı üstüne attım.

Ben.

Ben çöp olacak demedim ancak 2070 le ve en az 1 TB ile 3 sene sonra oyun oynamaya devam edebilirsiniz diyorum şu anda iyi bir o yun 150 GB'a akdar çıkıyor e sen bu bilgisayara hiç uygulama kurmayac mısın aha doldu 512 GB.

Monster da alaminyum magnezyum kullanıyor yani kasaları aynı ayrıca Monster bundan daha ince ayrıca 4 fan çıkışlı bir bilgisayar ayrıca işlemcideki soğutmada cabası.

SSD yükseltilebilen bir şey zaten, sizin öneriniz nedir?
 
@Ertunc Balkaya depolama ile ne ilgisi var? Daha sonra gider bir HDD'ya da SSD takar ve sorun çözülür. Ayrıca cümlenizden hiçbir şey anlaşılmıyor.

Benim şikayetim, şundan tecrübe etmemiş biri olarak söylemesi kolay. Fakat eğer biraz araştırırsanız beni anlayacaksınız. Örneğin SSD sonradan takıldığı zaman format gerektirebilir çünkü uygulamalar sorun yaratır. Öte yandan gönderdiğiniz bilgisayarlar FreeDOS.
 
@Ertunc Balkaya SSD taktıktan sonra format gerektiğini ilk sizden duyuyorum. Ayrıca freedos olması çok sıkıntı değil. İnternetten Windows 10 keyi alıp aktifleştirir. Kolay iş o.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı