Tulpar T7 V3.3 Alınır mı?

Bu konuda dünya çapında kendini ispatlamış markalara yönelmeni tavsiye ederim
Örn: msi, asus

Monster gayet iyi bir marka.
Örnek: Monster Tulpar t7 5400TL ve içinde GTX970M barındırıyor.
Örnek: Msi GE72 Apache 5200TL ve içinde GTX960M barındırıyor.
Msi’da 16GB ram var.
Tulpar’da ise 8GB ram var.
Msi ekran kartından kısıp ram’e daha çok yükleniyor.
8GB’dan sonrası fazla etki etmez. 16GB render için daha önemli. Fakat oyun performans tarzı şeyler yapacaksanız, akıllı olan Monster alır derim.

Monster gayet iyi bir marka.
Örnek: Monster Tulpar t7 5400TL ve içinde GTX970M barındırıyor.
Örnek: Msi GE72 Apache 5200TL ve içinde GTX960M barındırıyor.
Msi’da 16GB ram var.
Tulpar’da ise 8GB ram var.
Msi ekran kartından kısıp ram’e daha çok yükleniyor.
8GB’dan sonrası fazla etki etmez. 16GB render için daha önemli. Fakat oyun performans tarzı şeyler yapacaksanız, akıllı olan Monster alır derim.

Dikkatinizi çekerim daha pahalı olur yazdım oraya siz daha ucuz bir modeli örnek göstermişsiniz ayrıca söylediginiz fiyat çok uçuk hangi siteden bakıyorsunuz bilmiyorum çok daha düşük fiyatlara 960m li notebookları mevcut.

Dikkatinizi çekerim daha pahalı olur yazdım oraya siz daha ucuz bir modeli örnek göstermişsiniz ayrıca söylediginiz fiyat çok uçuk hangi siteden bakıyorsunuz bilmiyorum çok daha düşük fiyatlara 960m li notebookları mevcut.

Tulparı kendi sitesinden diğerini Vatan bilgisayardan bakıyorum. Ayrıca çok daha düşük fiyata 960m ekran kartına sahip msi laptop yok istediğiniz siteden bakın. Millet boşuna Monster almıyor. Diyelim ki var. Elbet ki bi yerden kısıyor.

şöyle bir cümle kurmuşsunuz "daha pahalı olur yazdım oraya siz daha ucuz bir modeli örnek göstermişsiniz ayrıca söylediğiniz fiyat çok uçuk"

1.Sizin daha pahalı olur diye bir cümlenizi görmedim.
2.Bana ucuz modeli gösterdiniz diyorsunuz ve sonra fiyat çok uçuk diyorsunuz.
3.Biz burada tulpar hakkında konuşuyoruz. Söz edilen Tulpar T7 ve kendi satış fiyatı 5400TL.
4.Evet. Düşük fiyata 960m ekran kartına sahip laptop olabilir fakat Tulpar T7 ile arasındaki farkıda değerlendirin. Açık ara Tulpar önde.

Diğer kaynaklar ile Msi 960m laptop ile Tulparın arasındaki farka bakalım.

Örnek bir MSI GE62 Apache Hepsiburada: 5400TL ve içinde GTX950M var.
Birde MSI PX60 var. Kendisi 5300TL ve içinde GTX950M var. (i7 5700HQ)

Burada 5400TL fiyata Monster Tulpar alıp, hem Skylake mimarili bir işlemciye hemde GTX960M e sahip olmak varken, neden gidip bir Msi alıyorsunuz?

Benim bahsettigim mevzu daha fazla verip kaliteli mal almak.
Monster ın adamı falan mısın sen ?
Forumlara yollarlar ya hakkımızda iyi şeyler söylensin diye o tarz he?

Benim bahsettigim mevzu daha fazla verip kaliteli mal almak.
Monster ın adamı falan mısın sen ?
Forumlara yollarlar ya hakkımızda iyi şeyler söylensin diye o tarz he?

Cevap yazamayınca beni Monster firmasının adamımı yaptın kardeşim.
Daha fazla verip daha çok kaliteli mal almadınız. Daha çok performanssız mal aldınız.
Aynı fiyata bir laptop. sana bi tane GTX960M koysalar, bi tane de GTX950M koysalar sen 950M mi alırdın? Alsaydın aklınla ilgili şüphe duymaya başlardık.

söledim marka monsterı istememin sebebi zaten GTX970m olması 960 ile 970 arasında hissedilir fark olması ve skylake bir laptop olması yani istedim şeyler mevcut ve alcam laptop 64 gb'a kadar ram'i yükseltilebiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı