Turbox bilgisayar her şeyde kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Turbox PC aldım. Oyunlarda hep kasıyor, CPU cok ısınıyor, bilgisayar kendı kendıne kapanıyor, mavı ekran verıyor, cok gec acılıyor. Discord bıle kasıyor. Gunluk kullanımda cok kotu kasıyor. 720P'de bıle kasıyor YouTube vıdeoları, hiçbir şey yapamıyorum, kullanamıyorum. 10.000 liraya aldım. Çözümü var mıdır, yardım edebılır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense trolle benzedi konu gözümde neyse iade edebiliyorsanız edin, edemiyorsaniz soğuk su için 1.nesil işlemci GT 1030 bulunan sistemden medet umulmaz ne idüğü belli olmayan PSU ise canli bomba gibi patlamayi bekler.
Böyle bir konu açmış neden önerilen sistem yerine.
Turbox PC aliyorsunuz cevap de vermemişsiniz konuya.

Sistemi tam atar mısınız?

TX958 i5 3470 16 GB RAM 256 GB SSD 1TB HDD 4 GB RX550 27" Curved masaüstü oyun bilgisayarı -​

Geçmiş olsun, iade edebiliyorsanız hemen iade edin ve Izoly, Turbox gibi markalara sakın bulaşmayın.
iade edemiyorum

Cumartesi günü konu açmışsınız 8bin TL sistem önerisi diye ama nedense gidip 10 bin TL'ye Turbox sistem almışsınız. :(

Hocam oraya fazla cevap gelmiyince Discord'daki birisi hatta nicki "Turbox" geçiyordu isminde dedi 30 dakika anlattı övdü bende güzel sandım satın aldım böyle olacağını bilmiyordum.

TX958 i5 3470 16 GB RAM 256 GB SSD 1TB HDD 4 GB RX550 27" Curved masaüstü oyun bilgisayarı -​

iade edemiyorum

Hocam oraya fazla cevap gelmiyince Discord'daki birisi hatta nicki "Turbox" geçiyordu isminde dedi 30 dakika anlattı övdü bende güzel sandım satın aldım böyle olacağını bilmiyordum.
İşte gerçek bir @Turbox Sevdalisi !

Nedense trolle benzedi konu gözümde neyse iade edebiliyorsanız edin, edemiyorsaniz soğuk su için 1.nesil işlemci GT 1030 bulunan sistemden medet umulmaz ne idüğü belli olmayan PSU ise canli bomba gibi patlamayi bekler.
Böyle bir konu açmış neden önerilen sistem yerine.
Turbox PC aliyorsunuz cevap de vermemişsiniz konuya.

Ben burada yeniyim girmeyi bilmiyorum bildirimlerden bulamadım orayı sonra Discord'daki birisi Turbox önerdi bana anlattı her şeyi sonra link attı bende Turbox aldım keşke almasaydım hata yaptım.

Hocam ne güzel geçtiğimiz günlerde konu açmışsınız ve arkadaş epey güzel bir sistem önermiş size. Muhtemelen baktığınız zaman stoklarda kalmadı ancak keşke biraz daha bekleseydiniz. Turbox tarzı firmalar içlerine GT 740 koydukları kasaları 8-10k fiyatlara satıyor. O paralara çok güzel ikinci el bir sistem toplayabilirsiniz. İmkanınız varsa direkt iade işlemlerini başlatın.

Hocam Discord'daki arkadaşa güvendim yanına monitor mouse vs. falan görünce kar olur sandım linkide attı zaten bende dedim alayım bunu sonra pişman oldum iade edemiyorum ama deneyeceğim daha etmeye çalışacağım inşallah olur.

Ben burada yeniyim girmeyi bilmiyorum bildirimlerden bulamadım orayı sonra Discord'daki birisi Turbox önerdi bana anlattı her şeyi sonra link attı bende Turbox aldım keşke almasaydım hata yaptım.

Hocam Discord'daki arkadaşa güvendim yanına monitor mouse vs. falan görünce kar olur sandım linkide attı zaten bende dedim alayım bunu sonra pişman oldum iade edemiyorum ama deneyeceğim daha etmeye çalışacağım inşallah olur.
Kesin öneren kişi ya troll ya da Turbox'un sahibi.

Hak ettiğini bulmuşsun bak bu konuda sana ne güzel bilgisayar önermişler ama sen gidip o çöpü almışsın.

İade ediliyormus cevap geldide yarın içeresin de cevap vereceğiz dediler bekleyin dediler inşallah olur ya o kadar rahatlarım ki.

Kesin öneren kişi ya troll ya da Turbox'un sahibi.
Bilmiyorum zaten o adama yazdım böyle böyle falan anlattım adam engelledi beni mesaj atamıyorum adama anlamadım bende birşey

Hurdacıya bedava versen almayacağı sistemi 10k ya alınca benim sıfat (-_-;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı