Turbox bilgisayar her şeyde kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Turbox PC aldım. Oyunlarda hep kasıyor, CPU cok ısınıyor, bilgisayar kendı kendıne kapanıyor, mavı ekran verıyor, cok gec acılıyor. Discord bıle kasıyor. Gunluk kullanımda cok kotu kasıyor. 720P'de bıle kasıyor YouTube vıdeoları, hiçbir şey yapamıyorum, kullanamıyorum. 10.000 liraya aldım. Çözümü var mıdır, yardım edebılır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hak ettiğini bulmuşsun bak bu konuda sana ne güzel bilgisayar önermişler ama sen gidip o çöpü almışsın.

Stok yoktu hocam kalmamıştı

Hurdacıya bedava versen almayacağı sistemi 10k ya alınca benim sıfat (-_-;)
Çok haklısın hocam pişmanım ama yarını bekleyin dediler iade için inşallah olur çok rahatlarım...

İade edebiliyorsan hemen et sonra gel buraya konu açok pc onerelim sormadan soruşturmadan iş yapmışsınız.
Yarını bekleyin dediler hocam eğer iade olursa güzel bi bilgisiyar önerirseniz çok güzel olur.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler gelişmelerden haberdar edeceğim size inşallah yarın iade olup parayı geri atarlar çöp bir sistem aldığımı farkettim pişmanlık duyuyorum resmen....

Durumunuza çok üzüldüm öncelikle. O Discord'dan Turbox'u öven adamın adı sanı adres pevlikesi falan varsa buraya atın Technopat ailesi olarak gerekeni yapalım :D

Bu video ve altındaki yorumlarda bulunan beynini aldırmış kişilerdendir. Bunlara göre bir bilgisayarda ne kadar ışık varsa o kadar güçlüdür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Turbox PC aldım. Oyunlarda hep kasıyor, CPU cok ısınıyor, bilgisayar kendı kendıne kapanıyor, mavı ekran verıyor, cok gec acılıyor. Discord bıle kasıyor. Gunluk kullanımda cok kotu kasıyor. 720P'de bıle kasıyor YouTube vıdeoları, hiçbir şey yapamıyorum, kullanamıyorum. 10.000 liraya aldım. Çözümü var mıdır, yardım edebılır mısınız?
Hocam keşke sistemi almadan önce buraya sorsaydınız. Klasik Turbox vakası. Adamlar 10.000₺'lik bilgisayara bile 1. nesil işlemci koyuyorlar. Paranıza yazık olmuş. İade edebiliyorsanız iade edin. Daha iyi ve daha güncel bir sistem için arkadaşlar yardım eder.

Bu video ve altındaki yorumlarda bulunan beynini aldırmış kişilerdendir. Bunlara göre bir bilgisayarda ne kadar ışık varsa o kadar güçlüdür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Geçen otobüsle giderken Izoly ofisinin yanından geçtim -şaka maka bir de ofisleri var- iyi bir sövmedim değil. :D

Hocam bilgisayarıma 7 metre boyunca RGB şeritler koydum. Bilgisayarım güzel mi 😂.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı