Turbox ve atom bilişime güvenilir mi?

les.jpg

Arkadaşlar ben laptoptan masaüstüne geçeceğim? Laptopu satıp laptopun özellikleri:
i5-5200U.
940M.
8 GB RAM.
1 TB HDD.
240 GB SSD.
Alacağım ise bu.
Ama atom bilişime ve Turbox'a güvenebilir miyim?
Ben zamanında 15 temmuzdan sonra doların fırlayıp PC piyasasının kaynadığı bir dönemde göreceli olarak uygun bir fiyata turbox kasa aldım ,daha sonra internetten açıp yorumları falan okuyunca baya korktum,eyvah iki gune elimde patlayacak dedim ama 2016 da aldığım kasa hala tam performanslı çalışıyor. Hatta burada da bir iki turbox başlıklı konuda elimdeki PC hapa çalışıyor dedim diye bazı kit kafalı arkadaşların da lincini yemiş oldum. İnsanlar o kadar çıldırmış ve o kadar anlayışsız ki aldığım ürünun hala calisitigini ve performansının hep aynı kaldığını söyledim diye ""Allah ıslah etsin ""diyen de var ""arkadaşı dikkate almayın "" diyen de var. Neyse comarlardan fazla bahsetmeden kendi aldığım PC den bahsedecek olursam kasa elime geldiğinde garanti bantlarını yirtmadan açıp içini inceledim,gayet temiz ve tozsuzdu. Mobil işlemci zamanla performansı düşer diye korktum ama performans hiç dusmedi,hala aynı oyunlar ve aynı FPS oranlari var. Kötü yanı parçaların eski ve yukseltilemez olması. En ufak bir yükseltme yapmaya kalksan anakarttan işlemciye kadar herşeyi değişmek gerekiyor. Bunun için bende turbox alman yerine kendin toplamani oneririm. Ben aldığımda zaten lise son sınıfım,ders calismazsin diye almak istemiyorlardı zar zor aldığım için çok düşük bütçeli oldu ve mecburen turboxa yöneldim,şansım olsa toplardim. Bu yorumu da önüne gelen sirf internette gördüğü bilgilerle konuşan insanlardan rahatsız olduğum için yazdım. En baba teknoloji şirketleri bile ürünlerine 3-5 yıl ömür bicerken ben bu ürünü 4 yıl dolu dolu sıfır arıza ile kullandiysam hangi mantıkla çöp tenekesi diyebiliyorsun ki?

RX550 yetersiz. Önerimiz min: RX570 4 GB ve GTX 1650 Super 4 GB' dır oyun PC'si için. Atom Bilişim ve Turbox önermiyoruz. Aynı şekilde Izoly markası da dahil.
RX550 kötü. Ayrıca kim 2013'te çıkan i5-3570 almak ister ki?

Ulan millet RX550'yi küçümsüyor. Bu yazıyı okuduğum monitöre görüntü HD 5450'den geliyor.

bazı kit kafalı arkadaşların da lincini yemiş oldum. İnsanlar o kadar çıldırmış ve o kadar anlayışsız ki aldığım ürünun hala calisitigini ve performansının hep aynı kaldığını söyledim diye ""Allah ıslah etsin ""diyen de var ""arkadaşı dikkate almayın "" diyen de var. Neyse comarlardan fazla bahsetmeden
Kendi dediklerini de söylesene birader. Yazık kafanıza, ağzımı eğme, ahkam kesme bunları kim yaptı? Zaten konu hakkındaki bilgisizliğin çok açık buraya yazmayayım bari. Ayrıca Atom Bilişim güveneceğiniz ve ürün satın alacağınız son firma.

Kendi dediklerini de söylesene birader. Yazık kafanıza, ağzımı eğme, ahkam kesme bunları kim yaptı? Zaten konu hakkındaki bilgisizliğin çok açık buraya yazmayayım bari. Ayrıca Atom Bilişim güveneceğiniz ve ürün satın alacağınız son firma.
Yahu banane atom bilişimden onun ürününden,benim tek demek istediğim ürünün sorunsuz calisitigi ve 4 yıl boyunca arıza vermeden calisitigiydi ama kafanız öyle bir örümcek ağı tutmuş ki deliye dönüyorsunuz size zıt bir fikir söylenecek diye. Konu hakkında bilgiliyim diye bilgelik taslamadim ama senin gibilerin verdiği bilgiden de caciga salata bile olmaz. Ezbere konuşmak haricinde bildiğiniz bişey yok. Tamam eyvallah,adamlar cer çöp toplayıp PC diye önüne gelene kaktırıyor ama şans eseri benim aldığım güzel çıktı ,seni rahatsiz eden ne? Benim PC saglam çıktı diye senin söylediklerin çürüyor ve illa cevap üzerine cevap yazmak zorunda kalıyorsunuz, çok boş yaptiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı