Turkcell Akk bitmiyor

burakokcu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu kesinlikle bir şikayet değildir :) Superonline 35 mbps 100 gb internet kullanıyorum. Turkcell hesabımda 40 gb kullandığımı gösteriyordu ve ardından 30 gb bir torrent indirdim fakat 42 gb olarak gösterdi akk'ya yansımadı, sizce Turkcell'in sitesinde mi bir sorun vardır yoksa ay sonunda falan mı yansıtırlar ?

Bende de aynı durum söz konusu. Superonline'ın 50gb AKK lı 16 mbps hızlı yalın adsl paketini kullanıyorum ve bugun itibari ile 100.63 gb indirmem görünmesine rağmen hızımda bir değişiklik olmadı. Korkum, daha sonra bir yanlışlık olmuş diyerek bu ekstra indirmeleri müşterilere fatura etmeleri. Umarım böyle bir durumla karşılaşmayız.

Evet benimde korkum o inşallah bir sorun çıkmaz çıkmazsa işimize gelir bu akk saçmalığından kurtulmuş oluruz

Güncelleme: 27.04.2016 tarihi itibari ile Superonline'ın sayfasında 125 gb indirme görünüyorken internet hızım 3 mbps a düşürüldü.

Güncelleme: 28.04.2016 itibari ile hızım tekrar arttı. Neler oluyor gerçekten hiçbir fikrim yok. Müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum.

Ekran Alıntısı.JPG
5285678385.png

Ben 4 ay önce bağlattım daha hiç AKK görmedim. 50 gb AKK var ama bitmiyor. TTnet'te 4 günde 150 gb AKK bitiyordu . :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı