Turkcell T50 mi yoksa Galaxy S3'mü ?

İyice kararsız kaldım.
Ben olsam kesinlikle T50 alırdım ve hiç düşünmezdim. Her ikisi de 4 çekirdekli fakat işlemcileri farklı ve T50 daha yeni bir işlemci kullanıyor. Ayrıca daha sağlam. Ben kendi eski telefonumu balkondan düşürdüm ve kullanılmaz hale getirdim. Fakat içindeki SD kart zarar görmemişti, alıp kullandım. Sen bilirsin yinede ama benim tercihim T50'den yana. Ve ben bunları yazarken üşenmiyorsam o da senin doğru kararı vermen içindir.

Anlıyorumda. Hadi diyelim çok düşük bir risk sd kart bozuldu. Ben bunu Turkcell'e versem yaparlar değil mi, sonuçta garanti kapsamı altında? Bir de şimdi dikdörtgen ya kırılma falan olur mu? Galaxy SIII'le karşılaştırınca hangisi daha sağlamdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorumda. Hadi diyelim çok düşük bir risk sd kart bozuldu. Ben bunu Turkcell'e versem yaparlar demi sonuçta garanti kapsamı altında ? Bide şimdi Dikdörtgen ya kırılma falan olurmu ? Galaxy SIII'le karşılaştırınca hangisi daha sağlamdır ?
Tabii ki de yaparlar. Bence onu boşuna sorun ettiniz. :D Kırılma olmaz, zedelenir en fazla.

Hafıza kartı zarar göre düşme esnasında falan ozaman sorun olmazmı ?
Eğer telefon çok sert düşerse hafızadan önce ekranın kırılır yani telefonu düşürmemeye bak sen s3 zaten çok narin telefon ama t50 hiç görmediğim için t50 nin dayanıkılılığı hakkında bir şey diyemem.

T50 alacağım. Zaten SIII alacak olsaydım AOC 21.5 1920*1080 2ms monitorden vazgeçecektim. İyi oldu teşekkürler.

Merhabalar. 2 telefon arasında kaldım. Kararsızım. Bazı kişiler Galaxy S3 de Kitkat uygulaması yok ve kasıyor diyiyorlar. Şimdi de Turkcell T50 çıkıyor. T50'nin özellikleri hoşuma gittide microsd kart girişi yok. 16GB modeli var sadece. şimdi diyelim 16gb içindeki bozuldu. Onu nasıl değiştiricem ? O korkusu var sizce hangisini almalıyım ?
Turkcell T50
Galaxy S III - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
Ne s3 u ya su an t50 den yaziyorum ben boyle hız gormedim dolby ses sistemi var gorenlerde 3 kisi inceledi hemen tasarımıyla dikkat cekmekte kamerada iso kalitesi var oyunlarda gram kastigini facede gezerken ıśındığını gormedim katdesim pisman olmazsın...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı