TurkNet alınır mı?

Eki Görüntüle 2140113

Bende buna 400TL ödüyorum 70 falan yine iyi :D İstanbul'un ortasında fiberi geç doğru düzgün DSL altyapı bile yok şaka gibi ya.
Rezil hocam gerçekten, tamam Upload iyi eyvallah ama 35Mbps'ye 399TL verilmez be. Paranızla eziyet çekiyorsunuz, taahhütsüz çabuk çıkın derim.

Goknetteki değer doğru hocam bence farklı bir modemle test etmeyi deneyin.
Peki, öyle olsun deneyeceğim.
 
Rezil hocam gerçekten, tamam upload iyi eyvallah ama 35Mbps'ye 399TL verilmez be. Paranızla eziyet çekiyorsunuz, taahhütsüz çabuk çıkın derim.

Peki, öyle olsun deneyeceğim.

Şu zamana kadar 4 5 farklı firma denedim, hepsi hüsran. 2 yıldır falan Netspeed kullanıyordum son zamanlarda oda saçmalamıştı sonra TurkNet'e geçtim her şey mükemmel oda zamlandı 400TL oldu :)
 
@quarest bu arada bir arkadaşım daha bu problemi yaşıyordu, hızları berbat şekilde düşüş yaşıyordu. TurkNet talebinizi aldık diyip hala aynı sorunu yaşıyordu. Bakalım kendisine şimdi sorayım.
Yok hocam türknetle alakalı bir sorun değil benim altyapımdan dolayı, ben türknetden memnunum gayetde.
 
Cumali hocam bu arkadaşın sanırsam altyapısı 35 Mbps destekliyor o yüzden bu kadar alıyor bir sorun yaşadığını söylemedi çünkü.
Kendisi zorunluluktan TurkNet'e geçtiğini söylüyor, ama 399TL gibi bir rakam gerçekten bu hız için aşırı fazla. Zorunluluktan dolayı böyle yapmak zorunda maalesef, ben olsam ve internete zorunlu bir şekilde erişimim olacak olsaydı,


bende yapmak zorunda kalırdım ne diyeyim.
 
Quarest hocam goknetten altyapı sorgulaması yapınca sonuç ne çıkıyor.
1710353422989.png
Port yok :D
 

Geri
Yukarı