TurkNet GigaFiber kullanıpta kendilerinde yada çevresinde sorun yaşayanlar var mı? Bu ayın 10'unda kurulum yapıldı ve ekipler gittikten 2 saat sonra modemde internet ışığı yeşilde kırmızıya ve 5 dakika sonra yeşile dönüyor, günde 5-10 defa ve her gün yapıyor bu sorunu. Dün saha ekibinden biri geldi bina girişindeki sokette 30-31'lik değer gördüğünü ve değiştiğini söyledi, dairemdeki ONT cihazına gelen soketi test etti ve artık sorun olmayacağını söyledi, ben kendisine tekrar böyle bir sorun olur mu dediğimde ise sorun çözülmüştür dedi ve gitti, ancak 3 saat sonra sorun tekrar başladı.
Bugün 18'i hala teknik elemanlar sorunu çözemedi ve hala sorunum devam ediyor. Hız ile ilgili hiç bir sorunum yok sorun konuda da mevcut şöyle ki ONT cihazında sorun yok power ve pon ışığı sabit yeşil yanmakta los ışığı yanmıyor sadece lan ışığı yanıp sönüyor. Destek kayıtlarına 1 haftadır yazıyorum teknik ekipler bakıyor ama yazdıkları şey ise modemi kapatın açın, priz yerlerini değiştirin, wan kablolarını değiştirin gibi kesini çözümü olmayan öneriler sunuyorlar. Arızanın onlarda nerede olduğunu bilmiyor ya da beni oyalıyorlar.
Modemde mi, ONT'de mi, santralde mi yoksa kendi sistemlerinde mi sorun var bilinmiyor. Donanım haberde ki yetkiliye de ulaştım defalarca o da çözüm sunamıyor pek fazla, ekiplere ilettik diyip duruyor.
Ne yapmam gerekiyor? Psikoloji filan kalmadı artık ben de.