TurkNet GigaFiber aktivasyon yapılmıyor

Aslında herşey saha ekibine kalıyor. Montajı yapmaya gelen kişi eğer halden anlayan biriyse odana kadar çeker. Değilse herhangi bir yerde kabloyu bırakıp bundan sonrası size ait der işin içinden çıkar. Aynı şekilde belkide 3 ay beklememin sebebi saha ekibi işi goygoya vuruyor sanırım Turknet yönetimi de göz yumuyor gibime geliyor. Sonuçta ekibe bakın kullanıcıları mağdur ediyorsunuz diyip elemanlarını sıkıştırmalı. Ben normalde şuan bu hızdayım. İstesem Turknet'den sözleşmeyi iptal edip Turk Telekoma geçerim. Sadece herşeyi şuanki yoğunluklarına vermek istiyorum. Son 1 haftaları var benim için yoksa aboneliği sonlandıracağım. Herşeyden önce kaliteli hizmet almak isterim.
Şuan güvendikleri şey Gigafiberin alternatifinin olmaması ama dediğiniz gibi bende bir süre daha bekliycem olmadı iptal edicem.
 
Bir tek benimle iletişime geçmiyorlar sanırım 😂
Merhaba, dönüşüm işlemi ve sıfırdan başlatılan aboneliklerin aktivasyonu farklı ekipler tarafından yapılıyor. Dönüşüm işlemlerinde de yoğunluk olması nedeniyle iş listelerine göre işlem yapıyorlar ama önceliğiniz için bilgi verdik.
 
Merhaba, dönüşüm işlemi ve sıfırdan başlatılan aboneliklerin aktivasyonu farklı ekipler tarafından yapılıyor. Dönüşüm işlemlerinde de yoğunluk olması nedeniyle iş listelerine göre işlem yapıyorlar ama önceliğiniz için bilgi verdik.
Hee yani yeni abone olsam kurulum yapılır zaten aboneniz olduğu için bekliyorum. O zaman iptal edip 0dan abonelik başlatayım teşekkürler
 
Abonelik babamın üzerine kayıtlı ama internetle ilgilenen benim ve Turknet'in gün içerisinde attığı destek bildirimi şu şekilde.

"Merhaba Kemal Bey,Fiber ekibine gün aşırı mail iletmekteyiz. Güncel bilgi tarafımıza ulaştığında sizleri bilgilendireceğim.İyi günler dileriz."

Fiber ekibi ile mailleşiyorlar. Hiçbir şekilde çözüm odaklı bir arıza takip sistemi yok yada destek sistemi yok. Fiber ekibi mailleri okuyor mu sallayıp geçiyor mu oda belli değil. Herkesin Allah yardımcısı olsun bu sorunlar kolay kolay çözülebilecek şeyler değil bir Türk Telekom hizmet ve teknik destek anlayışı beklentiniz olmasın.
 
Umarım kısa sürede çözülür hocam. Okurken ben daraldım. Hele sizin bir de Upload ile işiniz var ve hevesiniz kursağınızda kaldı. Türk Telekom altyapısında VDSL kullanıyorum ve memnunum şu anlık. En azından söyledikleri hızı sonuna kadar verebiliyorlar. Gördüğüm kadarıyla da ekiplerin birbirlerinin yaptığı aksiyonlardan haberleri yok.
 

Geri
Yukarı