TurkNet güvenilir midir?

Attığınız konuya bende baktım ve gerçekten aşırı sevindim. Geçiş işlemlerini yarın bile yapabilirim ama hala çekiniyorum. Hafta içi salı, çarşamba ve perşembe günleri finallerim var. O yüzden sorun yaşamak istemedim. Sanırım kargo falan gelmesiydi, işlemlerin tamamlanmasıydı dersek, eğer yarın başvuruyu yaparsam aktivasyon sürecine en geç cuma ya da diğer hafta başlarım diye tahmin ediyorum. Yani 1 hafta kadar internetsiz falan kalmayacağım? Umarım doğru anlamışımdır. Yarın da ayrıntılı bir araştıracağım.

Bir de TurkNet'e kayıt olduktan hemen sonra Online işlemlerden bu konuyla alakalı soru sorabilir miyim? Yoksa hizmet başladıktan sonra mı destek hizmeti sağlıyorlar?

Umarım doğru anlamışımdır.
Evet, doğru anladınız.
Bir de TurkNet'e kayıt olduktan hemen sonra Online işlemlerden bu konuyla alakalı soru sorabilir miyim?
Emin değilim ama yeni abone olduğunuz için kesinlikle destek sağlıyorlardır diye düşünüyorum, yarın uygun zamanda arayıp sorun isterseniz.

Kullanan çok arkadaşım var o tarz bir sıkıntı yaşamadılar.

Güzeldir.

Sanırsam 140TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyorlar.

Ben geçmek istiyordum fakat 1800TL cayma bedeli söyledi Türk Telekom o yüzden kalmak zorundayım maalesef.

Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim, hayırlı olsun.

Teşekkürler. Bir de yine soruyorum kusura bakmayın ama nüfus cüzdanı fotokopisi istediklerini gördüm. Şimdi kargoyla gelen kişiye onu vermemiz mi gerekiyor?

Gayet güvenilir. Aralık ayından beri kullanıyorum. 120 mbps download/10 mbps uploadı sorunsuz alıyorum. 3-4 arkadaşımı da geçirdim, onlar da gayet memnunlar. Hat değerlerin iyiyse, altyapın da iyiyse sorunsuz kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…