TurkNet internet cok yavaş

Power 535353

Picopat
Daha fazla  
Biz TurkNet yeni geçtik ve burayada attık D-Smart'tan TurkNet geçelim diye herkes geç dedi ama çok kötü hizmet alıyoruz. 50 Mbps dediler aldığımız hız bu:

Screenshot_20210528-142112_Speedtest.jpg

Online Hizmet bir şey yapamaz ise biz evde ne yapabilirim yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz TurkNet yeni geçtik ve burayada attık D-Smart'tan TurkNet geçelim diye herkes geç dedi ama çok kötü hizmet alıyoruz. 50 Mbps dediler aldığımız hız bu:

Eki Görüntüle 1045051

Online Hizmet bir şey yapamaz ise biz evde ne yapabilirim yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
Şaşırtıcı ben 100MBS internet aldım 80MBS alıyorum Türknet.

Eki Görüntüle 1045051

Binada bulunan kablolarda sorun olabilir, elektrikçi çağırıp kabloları yeniletmeni öneririm.

Modeminizin ayarlarını düzgün olduğundan emin olun.
Kablolarda sorun olmadığından emin olun. Apartman İçi kablolamada sıkıntı olabilir.
Hız testini bilgisayarda kablolu bağlantı yaparak yapın.
Modem arayüzünden modeme gelen hızın düşük olup olmadığını kontrol edin.

Hocam yeni TurkNet'e geçtiğimde benim de başıma aynı problem gelmişti, yüksek ihtimalle TurkTelekom'dan geçtiniz. TurkNet'i arayarak durumu bildirin, hızım anlaşmaya göre çok düşük demelisiniz, daha sonra TurkTelekom internet sağlayıcısı ile konuşarak yaklaşık 30 dakika içerisinde çözüyorlar.

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-28_145324.png
    resim_2021-05-28_145324.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı