TurkNet Kasıtlı Olarak Hız Düşürüyor

Ben şuan turknetteyim hız ve Ping ile hiçbir sorunum yok ama müşteri desteği biraz daha iyi olsa çok güzel olur bir sorun olsa destek ile uğraşıyorsun.

Benim kafama takılan nokta şu 100 mbit/sn ye kadar Akk siz internet 65 TL bana şuan 35 mbit geliyor geçen gün gördüm 75 mbit yine Akk yok 80 TL diyor benim 65 TL'lik paket 100 e kadardı niye para verip 75 mbit alayım?
Turknet'in YAPA altyapisindaysaniz 65 TL'ye alabildiginiz maksimum hizi aliyorsunuz. Yoksa 35 Mbps aliyorsunuz.
 
TT ADSL ve VDSL altyapısı olan her yerde NetSpeed'i kullanabilirsin. Facebook sayfalarından kaç Mbit hız alabileceği hakkında bilgi alabilirsin. TürkNet'ten uzak durun.
Turk Telekom 50 Mbps kullanıyorum ve tam hızımı alıyorum. Şu anda gerek yok fakat sıkıntı olduğunda düşünebilirim.
 
Hocam sizce TT'a mı geçsem yoksa NetSpeed'e mi?

Sana şöyle durumu açıklıyım sen karar ver. SuperOnline kullanıyordum CS:GO’da 60-65 ping arası oynuyordum. Videolarda kısmende olsa sıkıntı yaşıyordum ama sıkıntı yapmıyordum fazla. Bir hata yapıp taahhüt bitnce TT’ye geçtim. İlk günden sorunlar baş gösterdi. Videolar açılmaz, CS:GO da 90 ping almaya başladım.Verdikleri modem bile bozuktu Wi-Fi bağlanmıyordu hiçbir telefon. 14 gün cayma hakkımı kullanmak istediğimde 835 TL cayma bedeli çıkardılar. Bir şekilde THH aracılığıyla hallettim. NetSpeed’e geçtim hem ucuz hemde AKK yok. 1080P videoları yükleme ikonu çıkmadan açabiliyor. CS:GO yurtdışı sunucularında 35-40 ping almaya başladım. Genel olarak memnunum ve şiddetle tavsiye ederim.
 
1.5 senedir TürkNet kullanıyorum. TürkNet elinden gelen hızı veriyor. Gerisi altyapınıza kalmış. Zaten beğenmiyorsan git diye adam taahüt koymuş. TT'de öyle mi? Taahütü neden koyarlar? Sizi daha iyi yolabilmek için. Hayatımda TürkNet kadar dürüst ve açık bir internet sağlayıcısı görmedim. Hem ucuz, hem kaliteli. 1.5 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.
 
Turknet'in YAPA altyapisindaysaniz 65 TL'ye alabildiginiz maksimum hizi aliyorsunuz. Yoksa 35 Mbps aliyorsunuz.
YAPA yok ama bana 80 TL ye 75 mbitlik paketi öneriyor o ne alaka
NetSpeed’e geçtim hem ucuz hemde AKK yok.
AKK olmayan tarifeler 100 kusur TL benim gördüğüm Türknet tek şuan 35 mbit AKK yok 65 TL veriyorum bence Türknet daha kârlı
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı