TurkNet mi Türk Telekom mu?

765514

Centipat
Merhaba şu an kullandığım internet Türk Telekom ve çoğu zaman kendi kapanıyor açılıyor ki bayağı da bir yavaşlığı var. Verdiği değerler aşağıda ödediğim fiyat neredeyse aynı TurkNet bana 97Mbps download 20 Mbps upload veriyor. Türk Telekom da kalıp bu verileri biraz para ödeyerek yükseltmeli miyim yoksa pişman olmazsın TurkNet'e mi geç dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum çok kararsızım umarım demek istediğimi anlamışsınızdır teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-23 210554.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-23 210554.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'i kullanmadım hiç ama kullanan tandıklarımın hepsi çok memnun.

Türk Telekom'dan hiç bahsetmeyeceğim, ondan çektiklerimi anlatmaya başlasam sayfalar yetmez burada.

En sonunda SuperOnline fiber altyapı geldi de kurtuldum.

Merhaba şu an kullandığım internet Türk Telekom ve çoğu zaman kendi kapanıyor açılıyor ki bayağı da bir yavaşlığı var. Verdiği değerler aşağıda ödediğim fiyat neredeyse aynı TurkNet bana 97Mbps download 20 Mbps upload veriyor. Türk Telekom da kalıp bu verileri biraz para ödeyerek yükseltmeli miyim yoksa pişman olmazsın TurkNet'e mi geç dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum çok kararsızım umarım demek istediğimi anlamışsınızdır teşekkürler.
Altyapı destekliyorsa ve ücret olarak çok gelmiyorsa Türknet geçin. Türk Telekom verdiğiniz parayı hiç hak etmiyor.

TurkNet'i kullanmadım hiç ama kullanan tandıklarımın hepsi çok memnun.

Türk Telekom'dan hiç bahsetmeyeceğim, ondan çektiklerimi anlatmaya başlasam sayfalar yetmez burada.

Anladım hocam teşekkürler.

Altyapı destekliyorsa ve ücret olarak çok gelmiyorsa TurkNet geçin. Türk Telekom verdiğiniz parayı hiç hak etmiyor.

Teşekkür ederim Türk Telekom'un verdiği değerlerin kat kat fazlasını veriyor.

Türk Telekom'un verdiği modemi camdan aşağı atıp yerine patates koysam daha işlevli daha sağlıklı olur 3 kere modem değiştirdik hala aynı. ÇÖP

Şu an bile evdeyim kendi internetimi kullanıyorum.

TurkNet ile Türk Telekom aynı şey değil yani sadece altyapı aynı. TurkNet 1000MBPS çok iyi 100Mbps de altyapın destekliyorsa alabilirsin. Hem de eğer internetin bitmeden alırsan cezasınıda senin yerine TurkNet öder. Yani TurkNet en iyi internet operatörü.

Türk Telekom'a kesinlikle bulaşmanı önermem TurkNet bende hiç kullanmadım lakin arkadaşım kullanıyor ve çok memnun ama ben Superonline fiber kullanıyorum ve kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı