TurkNet nasıldır?

Superonline dan Türknet'e 4 yıl önce geçtim. İlk başta 35 megabit hız veriyorlardı daha sonra 75 Megabite geçiş yaptım o günden bu yana 75 Megabitlik paket kullanıyorum ama bana şu anda 95 TL'ye 90 Megabit hız sağlıyorlar paket 75 Megabitlik. 15 Megabit fazla hız sağlıyorlar. Hız konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ping sürelerim yüksekti şu anda onuda 5 ms'ye indirdiler. Fiberi bekliyorum yakın zamanda. Kişisel olarak değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten taahhütsüz kendilerine güveniyorlar. Taahhüt ettiği hızı sağlıyorlar. Tereddüt yaşıyorsanız yardımcı olur umarım
 
Merhabalar,
Öncelikle bu konuya lütfen sadece TurkNet kullanıcıları yorum atsın.

TurkNet'e geçme gibi bir planım var, kullanıyorsanız iyi mi vadettiği hızları veriyor mu? Daha da önemlisi şu anda Türk Telekom kullanıyorum taşıma süreci kaç gün olur, sizde kaç günde taşındı?

Ayrıca TurkNet'ten ayrılan varsa neden ayrıldığını memnun olmadığı şeyleri ve görüşlerini yazarsa sevinirim.

Ben kullanıyorum tavsiye ederim. Bu konu daha çok altyapının iyi olması ile alakalı bir durumdur. Memnun olmayan kişiler olacaktır.

Şimdi yaptığım test sonucu;
Sadece 100TL gerçi daha ödeme yapmadım ilk 2 ay ücretsiz
Şanslı bir kişisiniz.
 
Öncelikle, ADSL altyapın varsa geçmeyi düşünme bile, Türk Telekom senin için tek çözüm.

VDSL varsa geçebilirsin, ancak Türknet'in genel bir ping sorunu var, bunu aklına bulundurman senin için en iyisi.

Ben TT altyapısından fiber alan bir kullanıcıyım, 94Mbps ve 8Mbps hız alıyorum. Ping sorunu burada daha az olmasına rağmen hala devam ediyor. Ayrıca, rekabetçi oyunlarda kopma problemleri gözlemledim, ancak kendi internetimle ilgili bir sorun da olabilir bu.
 
Herkese teşekkürler birde TurkNet'e kaç günde yada haftada geçtiniz, interneti bağlamaları kaç gün sürdü? Taahhüdüm sonlandı TurkNet'e geçmek istiyorum Türk Telekom'dan geçerken beni 1-2 yıl bekletmişlerdi o yüzden korkum oldu. :)

(Sokakta fiber altyapısı var kendi sitelerinden adres ile sorgulama yapınca 100mbps'ye kadar fiber verilebileceği yazıyor)
 
Türk telekomdaydık, sürekli internet gidip geliyodu ama çok sık hiç kullanamıyoduk. 30 devam etti sorun, Türk nete mi geçsek dedik. Kedi sitesinden altyapı sorgulattım. 5 dk sonra aradılar. Biran önce geçirmek için ellerimden geleni yaptılar, en yakın şubeden köyümüze 200km yol gelip evrakları aldılar. Ve geçtik. İnternette aynı sorun devam ediyordu. Fakat hergün arayıp soruyolardı. Düzeldimi diye. Düzelmedi. Bende bi köylü kurnazlığı yaptım. Türknet zaten tahütsüz. 2. Bi abonelik açarsam, interneti bağlamak için ekip mecbur gelecek. Kontrol ettiririm. Zaten eskisi açık oldupu için yeni internet farklı bi kablodan geşecekti. Nitekim öylede oldu. Türl telekom hemen geldi yeni abonelik için farklı bir kablo ile internet açtılar, rica ettim. Eski kablomuda kontrol edin diye. Ve öğrendikki Mahallenin santraline fare girmiş. Kabloları kesmiş ve bu sorun yüzünden 50 gün internetim yoktu. Yeni abonelik açtırmasam kimsenin geleceğide yoktu. Bu arada santrale haftada bir ekip geliyo ama neden o kesik kabloları görmediler, arıza bildirimin olduğu halde neden gelmişken şuraya bakalım demediler bilmiyorum.

Özetle yeni internet aldım. Bu süreçte aynı hattı kullanmasınlar diye eski internetimi, yenisi bağlanana kadar kapattırmadım. İnternet bağlanıp sorunum çözülünce türknetle yollarımızı ayırdık.

3 4 güne çok kolay geçtim. 2 günde e devlet yardımı ile türkneti kapattırdım. Port varsa ki kendi portunla birlikte geçiş yaptığın için bi haftadan fazla sürmez geçiş
 
1 Aylık turknet kullanıcısıyım. Diğer firmalara göre verdikleri değer ve aldıkları fiyat çok iyi ancak ping ve kesintiler işin icine girince keşke gecmeseydim diyorsunuz.Birde online oyun oynuyorsanız tavsiye etmiyeceğim bir servis sağlayıcısı.
 
Herkese teşekkürler birde TurkNet'e kaç günde yada haftada geçtiniz, interneti bağlamaları kaç gün sürdü? Taahhüdüm sonlandı TurkNet'e geçmek istiyorum Türk Telekom'dan geçerken beni 1-2 yıl bekletmişlerdi o yüzden korkum oldu. :)

(Sokakta fiber altyapısı var kendi sitelerinden adres ile sorgulama yapınca 100mbps'ye kadar fiber verilebileceği yazıyor)
Benim 2 gün sürdü. Hemen başvurmanızı tavsiye ederim. Bedava 1 ay sen ve ben kullanabiliriz. Abone olurken "NYF17YQ71SYJ" kodunu söylemeniz yeterli. ! Ttnet in fiber altyapısına sahipseniz. Muhteşem bir hız alabilirsiniz. Ben VDSL2 ile 80 civarı alabiliyorum. Aboneliğinizi hemen başlatın. Beğenmezseniz. İptal ettirirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı