TurkNet vs Kablonet vs Superonline

Aklımda 3 tane internet firması var, sizce bu ikisinden hangisini kullanmalıyım?

1. TurkNet.
2. Kablonet.
3. Superonline.

TurkNet tavsiye etmiyorum müşteri hizmetleri berbat Superonline kullanıyorum gayet iyi problem yaşamadım isteidğim zamanda müşteri hizmetlerine ulaşabildim.

Bölgenizdeki altyapı hangisi tarafından yapıldıysa onu. Superonline ve diğer sağlayıcıların kendi bölgeleri oluyor ve en iyi performansı oradan veriyor. Ben merkezi bir yerde oturduğum için Kablonet kullanıyorum 12 senedir ve çok memnunum ama ülke şartları gereği aynı memnuniyeti alacağınızın garantisini veremem.

TurkNet'in mt hizmeti berbat, resmen çağ dışı, forumlara oraya buraya saçma sapan sponsorluk vereceklerine gidip adamakıllı sitelerinin bir köşesine mt koysalar wp destek hattı oluştursalar. Bir sorun oldu mu ya iki saat açmayacakları telefonu arayacaksın ya da artık hesap kimin üzerineyse siteden oturum açıp destek kaydı oluşturacak(çağ dışı)

Altyapını bilmeden doğru yorum yapamayız.

Misal binanızda TT VDSL vardır, Superonline ise FTTH altyapı kurmuştur. Bu durumda size TurkNet önermemiz saçma olur.
Ya da Kablonet GPON altyapınız vardır. Ama size bilmediğimiz için TT VDSL önerebiliriz.

Doğru bir tavsiye için altyapı durumunuzu öğrenmemiz daha iyi olur:

Kablonet için:

Türk Telekom için:

Superonline için:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı