Ben cidden şuan yine kararsız duruma düştüm. Türknet´e hala çok güzel diyenler var ama müşteri hizmetleri çalışmıyor diyorsunuz. Netspeed´i çok öneriyorsunuz ama hiç kullananda görmedim sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bazıları superonline diyor mesela bilmiyorum gittikçe aklım karıştı.
Müşteri hizmetleri olmadığını kim söylüyor?
Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin.
2018 Temmuz - 2019 Temmuz başı arasında TurkNet kullandım. Güzel bir mobil uygulaması var. Onu kurun. İnternetinizin durumunu her zaman oradan takip edebiliyorsunuz.
Destek ihtiyacınız olduğunda başka bir yeri aramak gerekmiyor. Uygulamadan destek mesajı yazın. Anında ilgilenmeye başlıyorlar. TürkNet'te bal gibi de müşteri hizmetleri var ve uzaktan hallettikleri işler için sizi rahatsız etmiyorlar ama sorununuz çözüldü diye destek bildiriminize cevap yazıyorlar.
Uzaktan çözemedikleri destek taleplerinizde sizinle iletişime geçiyorlar ve Türk Telekom ekiplerini yönlendiriyorlar.
Ttnet altyapısı temiz iken sorun yok. Ama Ttnet altyapısında sorun başladıysa işte o zaman TT ekiplerinin insafına kalıyorsunuz. Durum Ttnet altyapısını kullanan tüm sağlayıcılar için de aynıdır.
Sorun firmada değil, TT'de...
Eğer fiber ve uydunet imkanınız varsa önceliğiniz bunlar olsun. Ama bakır kablolu hatta mecbursanız hiç farketmez, hangisi işinize gelirse onu alın.
TürkNet, bu işlerde yılların deneyimine sahip. Kendi altyapısının olduğu yerlerde iseniz başka birşeye gerek yok. O zaman çok kaliteli internet hizmeti alırsınız.
Ne birinin fanatiği olmak lazım ne de birine düşman...