2023 Ağustos ayına kadar zamlı fiyattan kullanıp, Ağustos ayı sonu itibari ile TurkNet yetkilisi sayın cem çelebiler ve TurkNet firmasına tüketici mahkemesine dava açılırsa hem mahkeme masraflarını hem de aradaki zam farkını yasal faizi ile tahsil edebiliriz diye düşünüyorum. Ortada sözlüde olsa bir güven ve yetkili beyanı var.
Hayır öyle değil. Pesin verirsen 140 tl gibi olacak. Yoksa 1 ağustostan sonra TT altyapısı kullananlara 170 tl.
Açıklamasında yeni abonelerimize yapmayacağız diye belirtmiyor. Genel bir tabir kullanıyor. Biz yılda 1 kez zam yapıyoruz. 1 yıl yapmayacağız diyor. Mesela ben bu söze güvenerek Türk Telekom ve diğer ISS kampanyalarına göz atmadım. Avantajıma olacak bütün kampanyalar sona erdi. Şuanki fiyatlarda yüksek. Nitekim burada tüketici olarak bugün araştırma işine girsem daha yüksek ücretlerle taahhütler yapacağım. Dolaylı yoldan Sayın Cem Çelebiler' in açıklaması beni zarara soktu. Bu zararın karşılanması gerekiyor diye düşünüyorum.Hocam eğer o ibare varken abone olmuşsanız 2023 kadar zam yapılmayacak size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.