Yanlış diye biliyorum. Türk Telekom kendi HGW Tilgin modemini geri ister. Size Netspeed yeni HGW router + ONT terminali tarafınıza teslim edecektir. Zaten Tilginler Wi-Fi çekim gücü konusunda pek başarılı görülmemiş aletler.
O Tilgin'dir C5v'dir H298'dir bu tarz HGW router fiber altyapı ile sunulan ONT terminali ile birlikte gelen bu cihazlar sizin anlaşma sağladığınız ISS'yi bağlar. Bu ürünlerin eksiksiz biçimde kutulanıp Türk Telekom'a gönderilmesi gerekecek diye biliyorum. Aynı şekilde atıyorum Netspeed aboneliğini kapatmak istediğinizde de bu sefer Netspeed'e bu kiralık ONT+HGW router ekipmanını eksiksiz biçimde göndermeniz gerekmektedir.
Modem parası diye bir şey yok ama modem kirası aylık veriliyor Fiber altyapıda. Bunu Türk Telekom, Vodafone, Kablonet, Superonline, Millenicom, Comnet gibi birçok marka tahsil ederken Netspeed ile Türknet ayrı bir kalem halinde HGW+ONT terminali için sizden kira bedeli tahsil etmemektedir. Sadece aboneliğiniz sonlandırıldığı zaman bu ekipmanları eksiksiz iade etmeniz beklenir. Aksi takdirde ayrı bir fatura çıkarılarak bu ekipmanların ücreti tarafınızdan tahsil edilme durumunda kalır.