TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

Anladım hocam emeğinize sağlık güzel bir şekilde yardımcı oluyorsunuz çok sağolun. Tilgin modem evet. Wifi konusunda dediğiniz gibi kötü. Salonda çekmediği için xiaomi wifi router aldık hatta. Dediğiniz gibi netspeed modem veriyorsa güzel, sıkıntı yok. Tilgin baktığınızda dandik ve eski duruyor öyle mi bilmiyorum ama bundan kötü bir şey vermezler sanırım.
Netspeed'e üye olurken Türknet mantığında davet kodu olayı var. Bu davet kodunu alarak üye olduğunuzda 6 ay indirim sunuyordu diye hatırlıyorum. Comnet'te de öde-kullan yöntemi kullanıldığından davet kodu ile belli bir günlük kadar ücretsiz kullanım hakkı sunuluyordu diye aklımda kalmış bu davet kodu - sadakat programı ile.

Ayrıca abonelik işlemleri esnasında telefondan da teyit alabilirsiniz ONT+ HGW router durumunu. Yok Tilgin ile devam edersiniz minvalinde bir açıklama da alırsanız, bildiğim kadarıyla Netspeed'de fiber kurulumlar ücretsizdi bir dönem. Hala daha öyleyse aboneliği fesih etme şansınız bulunuyor TT'de.

Fesih sonrasında sıfır abonelik + davet koduyla keyifli bir hizmet almaya başlarsınız.

Comnet'i de araştırın derim ne olur ne olmaz. Çok yüksek hız profillerine ihtiyaç duymuyorsanız Netspeed uygundur. 2 yıla yakın deneyimlemiş biri olarak tavsiye ederim.

Hemen hemen ilk ciktigindan beri kullanıyorum cok nadir kopmalar oluyor fiber icin VDSL'den fiber e gectim evime Türk Telekom kablo ve modem birakti kurulumu kabloyu cekme isini bir elektrikciye yaptirmam gerektigini soylediler ancak sizde fiber hat var direk Türk Telekom kurulumuyapacaktir ben memnunum degisitmeyide dusunmuyorum ancak tahaddut olmadigi icin fiyat artislari olabilir malum ekonomik kosullardan dolayi.

Firmanın önemi yok.Önemli olan Türk Telekom elitt kapsaminda olup olmadığını araştırın.Elit kapsamında olmayan firmalara başvurmayın.Turknet,Millenicom,Netspeed zaten aynı fiyatlarda oluyor.Ve hepside elitt kapsaminda.Ping sürelerinde aynı.Fiyatlandirmalarda aynı.

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom 24Mbps 100TL taahhüdüm 19 Ağustos'ta bitiyor. Türk Telekom bayisine gittim zamanlardan dolayı 324TL'ye çıkmış benim paket. Altyapım fiber 100Mbps destekliyor. TurkNet yanlış bilmiyorsam 250TL 100Mbps veriyor. TurkNet kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinden bahsederse sevinirim. Bu güne kadar kesinti vs yaşamadım. TurkNet'te yaşar mıyım, pişman eder mi? Modem, kurulum vs gibi konulardada detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam 1 yıldır TurkNet kullanıyorum altyapım VDSL 75 Mbps destekliyordu geçiş yaptığım zamanlarda 60 dow hız sağladılar internette sık sık takılmalar ve kopmalar yaşadım müşteri hizmetlerini aradığımda ilgilenen kimse gelmedi şu an internet altyapısı altında hız veriyorlar 30 Mbps veriyorlar üstelik yakın zamanda zam gelmeyecek demelerine rağmen üst üste zam getirdiler bana sorarsan TurkNet pişmanlıktır hiç memnun değilim.

Ben Millenicom ve TurkNet kullandım. 2 side şu an da zamlı ve pahalı. Ayrıca müşteri hizmetleri berbat. Sıkıntı yasarsan ilgilenmiyorlar. Ben şu an Comnet kullanıyorum. Bununda müşteri hizmetleri berbat fakat 1 yıllık ödedim aylık 130 TL'ye geldi. Sizinkilerin yarısı. Bence sen Comnet'e geç 1 2 ay 180 TL öde. Sorun olmazsa 1 Yıllık öde Hem zamdan etkilenmiyorsun. Hemde 130 TL miss

Bi kaç aydır türknet gigafiber kullanıyorum. Ne vaadettikleri hızı veriyorlar Ne de arızamı çözebiliyorlar. Geçen arızam için gelen ekip arızamın bilgisayardan kaynaklı olduğunu söyleyip gitti ki alakası yok :D. Bence geçilmez.

Geçilir ki benim 1 senede oldu geçeli
.ben ttnetin eve fiber altyapısını kullanıyorum. Turknette o altyapıyı kullanarak bana sorunsuz int veriyor ha unutmadan ttnette sorunsuz int veriyordu. Burada en önemli nokta altyapı.. Sokağa fiber, binaya fiber eve fiber altyapıları var.

Ben TurkNet kullanıyorum, ilk 6 ay 100 Mbps kullandım sonra fiber altyapı gelince aynı fiyata 1000 Mbps paketine geçtim. Bakımları genelde gece 2'den sonra yapıyorlar ve 2 gün önceden mesaj atıyorlar, hiç sıkıntı yaşamadım sadece 1000 Mbps ilk kurulduğu zaman 100 Mbps alıyordum sitelerinden kayıt oluşturmustum ertesi gün gelip modemi değiştirmişler di hızlı teknik servisi var. 3 sene olmuştur şikayetim olmadı.

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom 24Mbps 100TL taahhüdüm 19 Ağustos'ta bitiyor. Türk Telekom bayisine gittim zamanlardan dolayı 324TL'ye çıkmış benim paket. Altyapım fiber 100Mbps destekliyor. TurkNet yanlış bilmiyorsam 250TL 100Mbps veriyor. TurkNet kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerinden bahsederse sevinirim. Bu güne kadar kesinti vs yaşamadım. TurkNet'te yaşar mıyım, pişman eder mi? Modem, kurulum vs gibi konulardada detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben kullandım gerçekten çok iğrenç bunu belirtmek isterim, tabii ki de bölgeden bölgeye değişir ancak 100Mbps desteklemesine rağmen çok yavaş çoğu zaman gece 11'den sonra 2-6 saat arasında bir kesinti oluyor. Superonline 500Mbps geçeceğim bu salı, imkanınız varsa tercih etmeyin. Ayrıca eklemeyi unuttum sürekli zam geliyor ve en az bu 2 ay içerisinde 350 civarını bulur diye tahmin ediyorum.

Ben memnunum sadece modem kiralamiyolardi onun icin modem satin aldik önerdikleri o biraz bekletti onun disinda kopma falan yok neredeyse. Bence mantikli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı