TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

birkanxd

Hectopat
Son zamanlarda Türk Telekom'da yaşanan sorunlar yüzünden TurkNet'e geçmek istiyorum, fakat hâlâ aklımda birkaç ufak tefek soru işareti var. TurkNet'in geçmişte yaşadığı sorunlar hâlâ geçerli mi, yoksa kendilerini düzelttiler mi? Türk Telekom tarafında hâlâ aboneliğimiz devam ediyor, fakat 76 günden az bir süre kaldı. Açıkçası, TurkNet binamıza yepyeni, tertemiz kutularını kurdu. O sırada Türk Telekom hâlâ binamıza HiperNet hizmeti sunuyor; bu gerçekten inanılmaz derecede gülünç bir durum. Ayrıca son zamanlarda internetimiz aşırı derecede kötüleşmeye başladı ve aradığımızda bize binadan kaynaklı bir problem olduğunu söyleyip elektrikçi falan çağırmamızı istiyorlar.

Dosya Ekleri

• ttnet2.png
    ttnet2.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 5
  • tt1.png
    tt1.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 5
Fibermi yoksa VDSL mi TurkNet ve kaç Mbps destekliyor altyapı.
Türknet kendi kutusunu koydu binanın içine ve sitesine girip sorgu attığım da bana 1000 mbps alabiliceğimi söylüyorlar. Turk telekom'a sorgu attığım da bana 68 alabiliceğimi söylüyorlar

Türknet kendi kutusunu koydu binanın içine ve sitesine girip sorgu attığım da bana 1000 mbps alabiliceğimi söylüyorlar. Turk telekom'a sorgu attığım da bana 68 alabiliceğimi söylüyorlar
zaten paketimiz 50 ben şuan 12 13 alıyorum ve hat durmadan kopuyor hiç bir şey yapamıyorsun adam akıllı

TurkNet kendi kutusunu koydu binanın içine ve sitesine girip sorgu attığım da bana 1000 Mbps alabileceğimi söylüyorlar. Türk Telekom'a sorgu attığım da bana 68 alabileceğimi söylüyorlar.

O zaman fiber fiyat nasıl her 2side.

Fiyat size makul ise direk geçin.

Önemli olan şu an fiyat değil açıkçası TurkNet'e geçersem beni neler bekliyor onu merak ediyorum.

Oyunlarda konumuna göre 10net sabit ping 990 civarı Mbps ve sıfır kopma bende Türk Telekom kullanıyorum fakat çok iyi alt yapıdan alt yapıya değizşir.

TurkNet kullanıyorum. İnternet hizmetleri gayet iyi. Tek şikayetim teknik problemlerde muhatap bulamıyorsunuz. Zamanında Telekom'dan illallah etmiş biçimde TurkNet'e geçtiğimde hayatın ne kadar güzel olduğunu fark ettim.

Bu arada TurkNet ne olur GigaFiber altyapısı getirin artık. Önceki mahallemizin altyapısı vardı ama bir türlü kutu getirmiyorlardı. Şu an bir üst mahalleye taşındım direkt altyapı yok. Talep falan oluşturuyorum bir umut.

TurkNet kullanıyorum. İnternet hizmetleri gayet iyi. Tek şikayetim teknik problemlerde muhatap bulamıyorsunuz. Zamanında Telekom'dan illallah etmiş biçimde TurkNet'e geçtiğimde hayatın ne kadar güzel olduğunu fark ettim.

Bu arada TurkNet ne olur GigaFiber altyapısı getirin artık. Önceki mahallemizin altyapısı vardı ama bir türlü kutu getirmiyorlardı. Şu an bir üst mahalleye taşındım direkt altyapı yok. Talep falan oluşturuyorum bir umut.
Ben bir kaç yerde okumuştum galiba tam hatırladığım kadarıyla türknet tt'den daha hızlı bi teknik servis sağlıyomuş doğru mudur acaba bu

Geçiş süreci nasıldı veya bu süre içerisin de neler yaşadığınızı söyler misiniz genel olarak

Şey olaylarını biliyorum bu arada işte ne bileyim 1000 mbps vaad ediyorlar fakat bazen 500e 400e düşüyomuş falan fistan onlar cok onemli değil stabil mi kopma oluyor mu eskisine göre onu merak ediyorum

TurkNet kendi kutusunu koydu binanın içine ve sitesine girip sorgu attığım da bana 1000 Mbps alabileceğimi söylüyorlar. Türk Telekom'a sorgu attığım da bana 68 alabileceğimi söylüyorlar.

Zaten paketimiz 50 ben şu an 12 13 alıyorum ve hat durmadan kopuyor hiçbir şey yapamıyorsun adamakıllı.

Eğer ki 1000 Mbps ise düşünmeden TurkNet geç.

Ama TurkNet'te VDSL altyapı veriyorsa büyük ihtimalle Türk Telekom altyapısı kullanıyordur ve bence TurkNet VDSL müşteri hizmetleri olsun performans olsun iyi değil.

Ben birkaç yerde okumuştum galiba tam hatırladığım kadarıyla TurkNet TT'den daha hızlı bir teknik servis sağlıyormuş doğru mudur acaba bu.

Geçiş süreci nasıldı veya bu süre içerisin de neler yaşadığınızı söyler misiniz genel olarak.

Şey olaylarını biliyorum bu arada işte ne bileyim 1000 Mbps vaat ediyorlar fakat bazen 500e 400e düşüyormuş falan fistan onlar cok onemli değil stabil mi kopma oluyor mu eskisine göre onu merak ediyorum.

TurkNet'te başka operatörden geçerseniz kurulum bedava ve cayma bedelini de TurkNet ödüyor bu konularda en iyisi TurkNet.

Sadece önerim TurkNet ile anlaştıysanız adamlar gelip kurulumu yapana kadar sakın ama sakın Türk Telekom'daki internetini iptal ettirmeyin yoksa 1 2 gün internetsiz kalabilirsiniz. Adamlar gelecek kurulumu yapacak sonra interneti iptal ettireceksin veya gelecekleri gün iptal edeceksin.

Fiber olduğu için TurkNet'te hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. 15 Mbps hız alırken 1000 Mbps geçiceksiniz sonuçta.

Son düzenleme:
Eğer ki 1000 Mbps ise düşünmeden TurkNet geç.

Ama TurkNet'te VDSL altyapı veriyorsa büyük ihtimalle Türk Telekom altyapısı kullanıyordur ve bence TurkNet VDSL müşteri hizmetleri olsun performans olsun iyi değil.
1758314777093.png

adresimi sorgulatınca karşıma bu çıkıyor zaten dediğim gibi Turknet kendi KUTUSUNU yerleştirdi binamızın içine şuan hem ttnetin hipernet alt yapısı mevcut hem de turknetin alt yapısı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı