TurkNet'e neden geçilmez?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Aga 8. ayın 23'te belgeleri imzaladık. O zamandan beri daha modem gelmedi. Buradaki ayşegül hanım da müşteri hizmetleri de aynı yalanları söyleyip duruyorlar. Hayır hiç yeni yalan da yok hep aynı. Bunu son zamanlarda yaşayan tek kişi ben değilim. Sadece bu Technopat'da bile hep gelmedi şikayetlerini görebilirsiniz. Son zamanlarda genel olarak kimseye gelmiyorlar. Bu ne rezillik! Sözde 2 Ekim'de modem için geleceklerini söylediler. Ama yok ve şimdi de şöyle bir mesaj attılar (resimde karalanan yerde ismim var) resmen kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Kafayı yiyeceğim ya bu ne saçmalık. Benden uzun süredir bekleyen de daha kısa süredir bekleyeni de gördüm. Burada gelmeyecekseniz bahane uydurmayın. Gelmiyoruz deyip iptal edin bu ne ya? Uygulama üzerinden bilgi almak ise imkansız. Çünkü bilgi almak istiyorum dediğinizde sizi boş bir sayfa karşılıyor. Geçenlerde başvuru sonrası internete zam geldi haberi gördüm. Acaba bunlar zamlı fiyattan satmak için bilerek göndermeyip iptal edip zamlı fiyattan başvuru yapmamızı mı istiyor? Şimdi gelir destek "numara verin kontrol edeyim, yok siz önceliklisiniz, yok efenim ekiplere bildirdim" bunları hiiç deme başka yalan söyle söyleyeceksiniz. Aha bu da abone no: 3419704.

Dosya Ekleri

• IMG_20231013_122406.jpg
    IMG_20231013_122406.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
ISS firmalarında şans faktörü var aslında. Mesela, geçen sene 10 gün içinde modem kurulumu yapılmıştı. Fiber kablo kırılınca da 2 gün sonra gelip tamir etmişlerdi. Kimisi benim kadar şanslı, kimisi değil. Bu işler şans işi ne yazık ki, geçmiş olsun.

Aga 8. ayın 23'te belgeleri imzaladık. O zamandan beri daha modem gelmedi. Buradaki ayşegül hanım da müşteri hizmetleri de aynı yalanları söyleyip duruyorlar. Hayır hiç yeni yalan da yok hep aynı. Bunu son zamanlarda yaşayan tek kişi ben değilim. Sadece bu Technopat'da bile hep gelmedi şikayetlerini görebilirsiniz. Son zamanlarda genel olarak kimseye gelmiyorlar. Bu ne rezillik! Sözde 2 Ekim'de modem için geleceklerini söylediler. Ama yok ve şimdi de şöyle bir mesaj attılar (resimde karalanan yerde ismim var) resmen kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Kafayı yiyeceğim ya bu ne saçmalık. Benden uzun süredir bekleyen de daha kısa süredir bekleyeni de gördüm. Burada gelmeyecekseniz bahane uydurmayın. Gelmiyoruz deyip iptal edin bu ne ya? Uygulama üzerinden bilgi almak ise imkansız. Çünkü bilgi almak istiyorum dediğinizde sizi boş bir sayfa karşılıyor. Geçenlerde başvuru sonrası internete zam geldi haberi gördüm. Acaba bunlar zamlı fiyattan satmak için bilerek göndermeyip iptal edip zamlı fiyattan başvuru yapmamızı mı istiyor? Şimdi gelir destek "numara verin kontrol edeyim, yok siz önceliklisiniz, yok efenim ekiplere bildirdim" bunları hiiç deme başka yalan söyle söyleyeceksiniz. Aha bu da abone no: 3419704.
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kontrol ettiğimde ankastrenin uygun olmadığı hatası alınmış ve uzmanımız alınan hatanın detayı için yerleşik operatöre bildirimde bulundu. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kontrol ettiğimde ankastrenin uygun olmadığı hatası alınmış ve uzmanımız alınan hatanın detayı için yerleşik operatöre bildirimde bulundu. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
İyide 2 ekime randevu veren türk Telekom ankastrenin uygun olmadığını bugün mü anladı? Randevu verirken bilmiyorlar mıydı? Bu cevap resmen saçmalık müşteriyi hiç memnun edecek bir cevap değil size nasıl inanmamızı bekliyorsunuz?

3 farklı lokasyonda TurkNet kullandım. Tüm lokasyonlarda bir süre sonra internette kopmalar oldu ve teknik ekip ile iletişimde geçtiğimde "altyapınız bu hızı desteklemiyor o yüzden hız düşürmek zorundayız" gibi bir dolandırıclık ile karşılaştım. En son lokasyonumda(şu an yaşadığım), bu teklif geldiği anda hattı iptal edip Netspeed'e geçtim ve aynı altyapı olmasına rağmen daha yüksek hızı sorunsuz alıyorum 😊. Ve inanamazsınız, 2023 yılında müşteri hizmetlerini aradığımda artık gerçek bir insan ile konuşabiliyorum.

TurkNet'i hiç kimseye önermiyorum, yalnız GigaFiber meseleleri bu konuya dahil değil oradaki hizmet kalitesini bilemiyorum. Bu söylediklerimin tamamı VDSL için.

Netspeed'i sizden duyuyorum internette bakarken hiç karşılaşmadım.
TurkNet ise burada çok önerildi öyle başvurdum pişman ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı