TurkNet'e Sorularınız Neler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vodafone fiber kullanıyorum. Sürekli sorun yaşıyorum. TurkNet'te altyapı sorguladığımda VDSL 63 Mbps alabileceğim çıkıyor, adreste fiber görünmüyor. TurkNet fibere geçiş yapabilir miyim?

Neden ismi TurkNet?

(Soracak başka soru bulamadım :) herkes zaten önemli soruları sormuş. :))

Superonline Kablonet ortak projesi olacak mı?

TurkNet GigaFiber haritasını herkese ortak şekilde yayınlayacak mı?

Anlıyorum ama fiyat artışı biraz fazla oldu. Duruma göre diğer paketler daha avantajlı.

100 Mbps kullanan ile 16 Mbps kullanan neden aynı parayı ödüyor?
Neden müşteri hizmetlerine bağlanmak bu kadar zor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman alabilceğmiz en yüksek hızımı alabiliyoruz aynı fiyata

GigaFiber Maltepe bölgesine gelecek mi senelerdir TurkNet kullanıyorum altyapınızı bu bölgeye çekilmesini istiyorum.

Aynı soruyu birkaç arkadaş daha sormuş ancak cidden önemli bir konu, o yüzden ben de tekrar soracağım.

Tek paket fikrinden vazgeçecekler mi? 140 ₺ fiyat GigaFiber kullananlar için muazzam fiyat ancak ADSL ve VDSL kullanıcıları için uygun fiyatlı olmaktan çok uzakta, bunun için bir çalışmaları var mı? Düşük hız alan kullanıcılar için daha uygun fiyatlı bir paket çıkarmayı düşünüyorlar mı? (Bence kesinlikle düşünmeliler.)

Arkadaşlar selam, yarın TurkNet'ten cem bey ile zam konusunu konuşacağız. Sormak istediğiniz sorular neler?

Hız artmıyor ama fiyat %40 artıyor tek paket olunca bir alt ucuz paket seçimi de yok çok ucuz operatörler var secenek çok ama TurkNet kaybeder. Bugün iptal ettim TurkNet'i 7 yıl sonra bitti.

Arkadaşlar selam, yarın TurkNet'ten cem bey ile zam konusunu konuşacağız. Sormak istediğiniz sorular neler?

TurkNet'te 1000MBPS hız alsam 139TL koymaz ama 100Mbps hız kullanıyoruz 1000MBPS kullanan da 100Mbps kullanan da 139TL ödüyor bu haksızlık 100Mbps ile 50Mbps arasında bir fark yok. Ama yine 139TL Vodafone geçtim 50 Mbps'ye 78TL 2 yıl fiyat garantisi verdiler 200TL de hediye çeki markette harcadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı