TurkNet'e Sorularınız Neler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek paket tek fiyat olayından vazgeçecekler mi? Yüksek hızlar için 140 TL iyi gözükse bile 8-16-24-35 Mbps kullananlar için hiç iyi bir şey değil. Sırf bunun yüzünden çok müşteri kaybederler. İletin lütfen.

SAYE sistemine geçiş için BTK ile görüşmeler devam ediyor mu? 2022'de görecek miyiz SAYE'yi?

Bunu neredeyse her firma yapıyor, onu belirterek başlayayım.
Yeni VDSL gelen bölgelerde sorgu olayını boş port arama suretiyle ya da o tarz bir şekilde yapıyorlar. Bu yüzden anlık olarak ADSL bağlı yapıya ADSL hizmet verebiliyoruz, sizin bölgenizde VDSL yok diyolar. Bu tip sorunlar 2071'den önce biter mi?

Günde birçok kez kesiliyor, kapının önündeki kutuya bakacak hiç kimse yok.
TTNET çalışanlarına söyledik, hala gelip kutuyu değiştirecekler.
Dün gece 01.30'da bir kesildi, ancak sabah geldi.
Yıllardır tek bir canlı insanla konuşmadık.
Telefonla yüz yüze konuşacak bir numaraya ihtiyaç var.
Dış kutu yüzünden hız çok düşük.
Merdivenle çıkıp, tel fırça ile ile temizleyip, kapağı olmadığı için naylon torbaya sarıp telledim.
Kablolar direkten sökülmüş vaziyette idi, telle topladım.
Yer Karabük, 5000 Evler 30 No'lu cadde.
Benim ulaşabileceğim bir numara varsa yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sn. Cem Bey'e bir sorum var.
Merhaba. Şuanda Türk Telekom altyapısında bütün FTTH paketler şuanda malum 100 Mbps hız ile sınırlı. Yarın öbür gün Türk Telekom'un toptan tarifeleri BTK onayı ile değişip 100 Mbps üstü paketlerin de sunulması bekleniyor. O zaman TurkNet aboneleri de bu 100 Mbps+ üstü paketlerden faydalanacak mı? Yoksa Türk Telekom altyapısındaki TurkNet aboneleri için 500 Mbps, 1 Gbps gibi hızlar hayal mi? Eğer TurkNet olarak bu yeni tarifeler abonelere sunulursa fiyatları farklı olacak mı? Teşekkürler.

Şu an için zam konusu çok önemli ADSL kullanan 8 veya 16 Mbps kullanan kullanıcılar 130 lirayı ödemez. VDSL için bile 50 ve 75 Mbps kullananlar için fiyat ( 140 lira ) yine fazla TT'dan bir farkları kalmıyor. Biz TurkNet'i uygun ve kullanıcı dostu diye tercih etmiştik. Fiyatta en azından hıza göre iyileştirme yapılması şart.

Sırf bu zam muhabbeti yüzünden bugün Turkcell Superonline'a başvurdum. 35 Mbps VDSL'i bağlantımda kesilmeler olmasın diye 26'ya sabitlediler. Bir sonraki zama kadar da 10 lira indirim vermişler. 26 Mbps internete 130 lira vereceğime; 100 Mbps fibere 6 ay 99, 18 ay 170 lira veririm daha iyi.

Yüzde kırk zam ciddi bir oran. Enflasyon ve artan maliyetler ortada ancak vatandaşın da maliyetleri bununla paralel olarak artıyor. Birkaç gün içerisinde başvuru yapacak olan ben bu zamdan sonra yapmayacağım, var olan öğrenci apartı internetimi kullanmak daha mantıklı.

Herhangi bir kampanya, indirim ya da yeni gelecek olan müşteriyi çekmek için bir düzenleme yapacaklar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı