Teşekkürler.Kullandıklarım;
- Le Male Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)
- Pdm-althair (kış)
- Bois-imperial (Bence 4 mevsim)
- Sospiro-vibrato (Tamamen yaz)
- Gucci Guilty Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)
Hocam Mfydeki Tygar nasıl acaba?Kullandıklarım;
- Le Male Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)
- Pdm-althair (kış)
- Bois-imperial (Bence 4 mevsim)
- Sospiro-vibrato (Tamamen yaz)
- Gucci Guilty Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)
Hocam öneriniz var mı?
Teşekkürler.
Hocam mfydeki tygar nasıl acaba?
Çok sıcak havalarda bayar fakat benim de kullandığım layton olabilir, ladoside layton exclusif var fakat ben Exclusif'i pek beğenemedim. Tutastedeki de fazla yayılmıyor, kalıcılığı da az. Daha fresh bir koku arıyorsanız yine benim de kullandığım lafayette street var fakat herkese hitap eden bir koku değil bence. Denemek istediğim imagination ve by the fireplace parfümleri var isterseniz bunlara da göz atabilirsiniz fakat imagination daha çok yaz kokusu. Yine deneyip beğendiğim fakat bir tık yaygın olan the Most Wanted intense var. Şu anda aklıma başka parfüm gelmiyor hocam.
Kullandım, güzel koku. Benzerliğini bilmiyorum ama performansı düşük bence. Belki bir ay kadar dinlendirirseniz güzel performans verebilir. Şu anda Alberto Sego'dan Sauvage Elixir kullanıyorum, kör alıma pek uygun değil ama performans olarak gayet iyi.Hocam tutaste layton önerir misiniz veya başka muadil var mı önerdiğiniz?
DH forumda konu başlığı vardı ilk oradan tanışmıştım tutaste ile. 2013-14 yıllarından bu yana sadece tutaste firmasından parfüm aldım. Facebook'da müdavim grubuna katılana kadar piyasada bu kadar çok parfüm üreticisi olduğunu bilmiyordum. Tutaste parfümleri çoğunlukla demlenmiş olarak geliyor. Listeye yeni eklenenler genelde dolum tarihleri 1 aylık falan oluyor. Şimdi meraktan Alberto Sego ve mfyden siparişler verdim. Allah sonumu hayreylesin.
Alberto Sego dan sauvage elixir, avon wilderness ve jo malone wood sage sea salt aldım. Üçü de harika çıktı hocam. Mfy den 20 civarı parfüm denedim Tygar ve Vibrato müthiş. Aventus Absolu, Bois İmperial, Ganymade ve Montobacco İntensivo çok iyi.Nasıl çıktılar hocam
Alberto Sego'dan Sauvage Elixir, avon wilderness ve jo malone wood Sage sea salt aldım. Üçü de harika çıktı hocam. Mfyden 20 civarı parfüm denedim Tygar ve Vibrato müthiş. Aventus Absolu, Bois İmperial, Ganymade ve Montobacco İntensivo çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.