Tutaste parfüm alınır mı?

Kullandıklarım;
  • Le Male Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)
  • Pdm-althair (kış)
  • Bois-imperial (Bence 4 mevsim)
  • Sospiro-vibrato (Tamamen yaz)
  • Gucci Guilty Elixir. (Aşırı sıcak dışında olabilir)

Kullandıklarım;
  • Pdm-althair (kış)
Teşekkürler.

Kullandıklarım;
  • Pdm-althair (kış)
Hocam Mfydeki Tygar nasıl acaba?

Son düzenleme:
Hocam öneriniz var mı?

Teşekkürler.

Hocam mfydeki tygar nasıl acaba?

Dostum1 adet 50 ML sipariş verince yanında 2 adet 5 ML hakkın oluyor mfyde öyle denemiştim beni pek sarmadı. Bildiğin hoşuna giden bir koku varsa onu al, yanına tygar 5 ML hediye yazarsın notlara, baktın hoşuna gider büyüğünü alırsın. (YSL Y kokusuna da bakabilirsin)

Çok sıcak havalarda bayar fakat benim de kullandığım layton olabilir, ladoside layton exclusif var fakat ben Exclusif'i pek beğenemedim. Tutastedeki de fazla yayılmıyor, kalıcılığı da az. Daha fresh bir koku arıyorsanız yine benim de kullandığım lafayette street var fakat herkese hitap eden bir koku değil bence. Denemek istediğim imagination ve by the fireplace parfümleri var isterseniz bunlara da göz atabilirsiniz fakat imagination daha çok yaz kokusu. Yine deneyip beğendiğim fakat bir tık yaygın olan the Most Wanted intense var. Şu anda aklıma başka parfüm gelmiyor hocam.

Hocam tutaste layton önerir misiniz veya başka muadil var mı önerdiğiniz?

Hocam tutaste layton önerir misiniz veya başka muadil var mı önerdiğiniz?
Kullandım, güzel koku. Benzerliğini bilmiyorum ama performansı düşük bence. Belki bir ay kadar dinlendirirseniz güzel performans verebilir. Şu anda Alberto Sego'dan Sauvage Elixir kullanıyorum, kör alıma pek uygun değil ama performans olarak gayet iyi.

Sosyal medyadaki yorumlara göre oluşturduğum muadil parfüm listesini paylaşıyorum. Hangi parfümü nereden alabileceğinizi buradan görebilirsiniz. Listeyi paylaşabilirsiniz, ancak üzerinde değişiklik yapma hakkım saklıdır, önerilere göre güncelliyorum.

Muadil Parfüm Listesi

DH forumda konu başlığı vardı ilk ordan tanışmıştım tutaste ile. 2013-14 yıllarından bu yana sadece tutaste firmasından parfüm aldım. Facebookda müdavim grubuna katılana kadar piyasada bu kadar çok parfüm üreticisi olduğunu bilmiyordum. Tutaste parfümleri çoğunlukla demlenmiş olarak geliyor. Listeye yeni eklenenler genelde dolum tarihleri 1 aylık falan oluyor. Şimdi meraktan alberto sego ve mfy den siparişler verdim. Allah sonumu hayreylesin.

DH forumda konu başlığı vardı ilk oradan tanışmıştım tutaste ile. 2013-14 yıllarından bu yana sadece tutaste firmasından parfüm aldım. Facebook'da müdavim grubuna katılana kadar piyasada bu kadar çok parfüm üreticisi olduğunu bilmiyordum. Tutaste parfümleri çoğunlukla demlenmiş olarak geliyor. Listeye yeni eklenenler genelde dolum tarihleri 1 aylık falan oluyor. Şimdi meraktan Alberto Sego ve mfyden siparişler verdim. Allah sonumu hayreylesin.

Nasıl çıktılar hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı