Twitch reklamlarını engelleme

Madawc

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2017
Mesajlar
929
Çözümler
13
Yer
Sakarya
Selam son zamanlarda çok fazla reklam yemeye başladım 1/4'ler 1/5'ler anında kapatıyorum yani sayfayı. uBlock Origin kullanıyorum önceden bu kadar sık yemezdik. Yok mu bunun bir çözümü yahu?
 
Selam son zamanlarda çok fazla reklam yemeye başladım 1/4'ler 1/5'ler anında kapatıyorum yani sayfayı. uBlock Origin kullanıyorum önceden bu kadar sık yemezdik. Yok mu bunun bir çözümü yahu?

Twitch AdBlock yazarsan cikar eklentiler. Ise yariyorlar.
 
"Ablocker Plus for Twitch" eklentisi var tüm reklamlari engelliyor ama reklamlari engellerken kücük bir takilma yapiyor. Tabii izlediginiz kisiye abone olmaniz daha iyi bir cözüm yolu olur.
 
Prime üyeliğim var fakat daha fazla para vermek istemiyorum açıkçası. En iyisi yukarıda belirtilen eklentileri ben bir deneyeyim bakayım durum ne olacak :)
 
kafayı yemek üzereyim neredeyse tüm eklentileri denedim chrome üzerinde ama ya engellemiyor ya yayın hazırlanıyor gibi twitch in 30 sn lik ekranında kalıyor ya da yayın takılıyor izlenmez hale geliyor. Şu an emülatör üzerinden modlanmış reklamsız twitch uygulamasıyla izliyorum. Bir de yayın uygulamaları var mesela S0undTV onu yükledim twitch hesabımı açıyorum uygulama içinden ve reklamsız izliyorum. Bunu emülatör yerine tarayıcıda yapan bişey olsa keşke ya da bi uygulama.
 
Kafayı yemek üzereyim neredeyse tüm eklentileri denedim Chrome üzerinde ama ya engellemiyor ya yayın hazırlanıyor gibi Twitch'in 30 saniyelik ekranında kalıyor ya da yayın takılıyor izlenmez hale geliyor. Şu an emülatör üzerinden modlanmış reklamsız Twitch uygulamasıyla izliyorum. Bir de yayın uygulamaları var mesela S0undTV onu yükledim Twitch hesabımı açıyorum uygulama içinden ve reklamsız izliyorum. Bunu emülatör yerine tarayıcıda yapan bir şey olsa keşke ya da bir uygulama.

Ve Applying a script (uBlock Origin) altında yazılanı yap.
 

Dosya Ekleri

  • 200747382-e8fd2cdc-0e1e-401d-a0c1-b45fd6284caf[1].png
    200747382-e8fd2cdc-0e1e-401d-a0c1-b45fd6284caf[1].png
    476,2 KB · Görüntüleme: 42

Yeni konular

Geri
Yukarı