- Makaleler
- 2
ben özgün olmanızı tavsiye ederdim yoksa onlar gibi değil ancak gölgeleri olursunuz adınızda onların gölgesi olur !hmm klasik yayıncı tarzı gibi olayım özenti misali buda iyimiş![]()
ben özgün olmanızı tavsiye ederdim yoksa onlar gibi değil ancak gölgeleri olursunuz adınızda onların gölgesi olur !hmm klasik yayıncı tarzı gibi olayım özenti misali buda iyimiş![]()
peki youtubeden devam etsem yada yayın kestlerimi youtubeye atsam youtube izleyicilerinden destek gelir mi sizce?ben özgün olmanızı tavsiye ederdim yoksa onlar gibi değil ancak gölgeleri olursunuz adınızda onların gölgesi olur !
şu videoyu gözünü seveyim cankulağıyla dinle ya bütün soruların cevabı orada !peki youtubeden devam etsem yada yayın kestlerimi youtubeye atsam youtube izleyicilerinden destek gelir mi sizce?
şuanda iyi oynadığım ve zevkle oynadığım cs:go var. ilerleyen zamanda bir webcam alıp yayınlara o şekilde devam etsem nasıl olur?düzenleme: iyi bir yayıncı olmak istiyorsanız bir oyunu çok iyi oynayın gerisi gelir bunun için 3 şey gerekir:deneyim +zaman +emek.
webcam şart değil bence okey olsa iyi ama şart değil adamlar senin sohbetini yada oynayışını yani seni izlerken eğlenmesi gerekir artık nasıl yaparsın bilmemşuanda iyi oynadığım ve zevkle oynadığım cs:go var. ilerleyen zamanda bir webcam alıp yayınlara o şekilde devam etsem nasıl olur?
globalsen ve gerçekten güzel oynıyorsan belki bir şansın vardır .yoksa biri gelip nova 2 birisinin oyununu izlemez.şuanda iyi oynadığım ve zevkle oynadığım cs:go var. ilerleyen zamanda bir webcam alıp yayınlara o şekilde devam etsem nasıl olur?
anladım reis. eyvallahwebcam şart değil bence okey olsa iyi ama şart değil adamlar senin sohbetini yada oynayışını yani seni izlerken eğlenmesi gerekir artık nasıl yaparsın bilmem
abi çok basit düşünüyosunuz sen uğraş dur şu videoya bak bi bildiğim bir yayıncı var 1.5 2 senedir 15 -20 izleniyo bu gidişle sende onlarla birisi olursun şunu bi izle ya izlemediğin o kadar belli ki :anladım reis. eyvallah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.