TYT 1,5 ayda biter mi?

499604

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. TYT netlerim 50 civarıydı ama en son denemede çalışmadığım için 20-30 netlere düştü. Eşit ağırlıkçıyım sınava sayısaldan girip mühendislik okumak istiyorum. Sorum şu TYT 1.5 ayda biter mi?

Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. Bu zaman aralığında TYT neti arttırmak için deneme çözüp sonra yanlış çıkanların çözümünü izlemek daha iyi ve karlı olmaz mı?

Tamamdır hocam sağ olun sorular üzerinden gideceğim peki AYT'de konu konu mu ilerleyeceğim?

Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. Bu zaman aralığında TYT neti arttırmak için deneme çözüp sonra yanlış çıkanların çözümünü izlemek daha iyi ve karlı olmaz mı?

Hocam zaten konuyu açmadan önce deneme çözmüştüm. 40 net geldi.

Peki nasıl ilerlemeliyim 6 ay kaldı. 2 ayda TYT'yi bitirip 4 ayda AYT FKB ve matematikte en çok çıkan konulara çalışıp sayısal'da 200k yapmak istiyorum.

TYT temelin olmadan AYT'yi yapabileceğini zannetme FKB belki olabilirde matematikte yapamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…